Thursday, April 10, 2008

Finally Dapat Gak



Gambar kat atas ni sekadar hiasan ja coz pic Fafi yg dah diubahsuai..Fafi collection by mac.aku suka sgt pic kartun dia yg comelz2 tu..so nak tak nak kena gak la ada satu dlm simpanan.aku cuma beli lipstick jer..nak beli blusher yg dulu barbiedoll punya pun tak abis2 lagi..gloss pun baru ja beli..skin finish yg beli kat mekah dulu pun tebal lagi..sayang tul ar coz collection kali ni mmg cute sgt..thanks ar kak naza coz tlg beli.aku nak g kaunter mac pun tak sempat lagi..


Pasal lipstick tu aku punya colour Fun N Sexy(sebijik kaler mcm kt atas)..ingatkan jenis moisture tapi sheer ja..so ok la coz kaler lipstick aku tu terang..so apply lipstick pun dah cukup nampak kaler n glitter2 kat lips..


like i said b4 la i just crazy for the case or maybe the printed pic on the make up..so kali ni pun sama gak beli pasal pic kartun dia yg muka jahat nak mampos..tapi cute...so aku gelar fafi collection ni make up untuk naughty girl yang pentingkan penampilan..maybe just like me..haha

No comments: