Wednesday, April 2, 2008

Kekeliruan


Kontroversi tul la baru2 ni bila aku upload pic Christina Aguilera holding her baby kat my friendster..hehe..ramai yg ingat aku dah pregnant.Sorry eh kawan2 kalau aku wat korang kompius dengan pic tu.Padan la aku pun siap tulis caption 'hot & sexy mummy..i want to be like her..'..bukannya apa cuma berangan ja sorang2 kalau aku ada baby 1 day aku nak stay maintain mcm tu..sama ja cam b4 ada baby dulu.Badan pun slim ja lagi..still sexy n hot..gambar2 ni aku dapat dari pochique dia forward email christina ni dgn hubby dia masa dapat baby,bahagia ja nampak..takpa la apa2 pun hope dapat la aku jadi macam dia still maintain..tapi perangai tak mau la kan..depa western takpe la ..so dengan penjelasan ni harap korang tak kompius lagi..hehehe

2 comments:

BuN said...

mak tak konfius pun sebab mak tahuuu... wuahahaha...

DazzlingLillyLurve said...

tau takper duk liam-liam eh..tapi hg tgk la comment kt fs aku tuh..