Thursday, April 17, 2008

Marina


Cam best ja telenovela baru which will becoming soon kt TV3 ni..skang aku bukan ble tgk pun tapi dok tgk iklan2 kat tv ja la.aritu g lunch lewat dah dlm kul 4 so aku sempat la tgk skit yg skang punya Tropico.tapi taktau pun pucuk pangkal ceta ni..ada la 5 6 kali kot aku pernah tgk..sebenarnya aku bukan suka sgt ikut cite2 latin ni..bosan la coz panjang sangat berbulan2..tak tengok seminggu pun ble agak lagi jalan ceta mcm na..


Tapi aku suka tgk actress2 dia ja..cun gilos minah2 latin ni..kulit gelap pun cantik.ada aura lain skit dari actress2 benua lain..macam minah kat atas ni la..cun sangat..nama dia Sandra Echeverria.Sekali tgk macam Jessica Alba pun ada..satu lagi yg aku suka tgk tempat kat dalam ceta ni..semua pantai.Rasa jam nak g join ja..tapi jauh sangat la sampai Acapulco,Mexico tuuu..kalau my hubby ada telaga minyak ke lain la nak g sampai Mexico..Berangan ja lebih..hehe
Tgk la kalau ada masa nanti aku ble la tgk ceta ni..tapi sayangnya kul3.30-4.30 tu aku still lg kat opis..takpe nanti aku curi2 balik awal..kuikui..

Skit sinopsis pasal Marina:
Set in Acapulco, this love story features Marina (Echeverría), a beautiful, sweet young woman who makes a living driving a tourist boat. Her simple life transforms when her mother dies unexpectedly and she inherits a large family fortune. Marina moves into an elegant mansion owned by the wealthy Alarcón Morales family, who treat her with evil, scorn and rejection.
This humble girl is abruptly immersed into a world of rich, superficial people, who live lives of luxury, intrigue and vengeance. She finds love with the man she least expects: Ricardo Alarcón (Mauricio Ochmann) handsome boy.


*sempak gak tgk cite Marina ni Jumaat lepas coz aku balik umah awal..best gak..si Marina ni jenis yg lurus bendul but naughty..episod 3 kalu tak salah aku la..cantik giler umah uncle dia kat Acapulco tu..

*aku tuang balik awal lagi arini(Selasa-22/4)..sempat g tgk Marina.Mampos si Marina coz dua org pompuan kat rumah Morales tu rancang nak get her out of the house..anak Morales ni pun dah fall in love dekat Marina coz wife dia asyik control dia..

No comments: