Wednesday, May 21, 2008

Crocs idaman



Last monday i went to quensbay mall png...so apa lagi aku pun terus cari crocs yg aku suka tu,Cyprus..yg ini lain skit dari kasut2 crocs yg sebelum ni.tapi sayangnya salegirl tu cakap kaler merah tak dak..& tak sampai malaysia.betul ka ni???? dah banyak kali aku mintak tlg aiza g tgk kat situ..tapi still tadak gakk..cuma ada 3 kaler ja,coklat n pink,grey n purple & coklat..so try punya try aku pun ambik gak semata2 nak puaskan ahti aku..finally aku ambik coklat n pink coz masuk dgn kaler kaki aku..so dgn senyum yg kelat aku pun bayar la coz dlm kepala cuma nak kaler merah ja..tgk2 dia ada bg free gift..so aku dapat traveller accessories bag..ermmm ok gak..masa g vincci ada yg aku suka tapi tak selesa plak la..sakit kaki sbb keras sgt..sedih tul..tapi apa2 pun puas ati la dapat beli Crocs Cyprus ni..senang skit nak belasah time g shopping2..tak la asik pakai flat sandal ja..

traveller accessories bag..free

4 comments:

Leeds Al-Malique said...

lawa lah wei. aku suka kaler dia, samer kaler mcm capri aku. awat tak msg aku je soh tgk2 kat midveli ka ikano ka kot2 ada kaler merah.

ishhh geramlah mcm nak jugak. huwaaa

DazzlingLillyLurve said...

mmg lawa sebab ada tumit..tu yg aku bli..lupa la plak nak msg hg..kalut takdan2 dah nak bli..hehe..buatnya ada kaler merah mesti meleleh ayaq liur aku

BuN said...

kecikkan skit gambaq kat atas tuh ekk.. baru elok blog hang.. kan?

DazzlingLillyLurve said...

wokeyyy...