Thursday, May 15, 2008

Firebird


Browse punya browse last2 baru teringat aku nak cari info pasal handbag LV ni...berkenan sgt lepas aku tgk dlm mag apa ntah tak ingat la dlm 2 3 bulan lepas...design ni mmg lain dr selalu coz LV kan selalunya color dia biasa2 ja tak la striking mcm ni...aku plak jenis yg suka colorful n striking2 nih..tapi sekadar minat dari jauh je la..nak beli tak mampu punya..aku check dlm website harga dia $5400..ermmm kalau convert to RM dah jadi berapa kan..boleh wat down payment beli kereta baru tuh..!!! oink..oink..design yg geng sekali dengan Firebird ni mmg special la aku tgk coz lain dr selalu..coz it was designed by Marc Jacobs & Richard Prince...geng2 lain pun cun2 gak aku tgk..Pochette Bonbon Rose ,Weekender GM,Tahitienne...arghh mmg gila rasa kalau tgk handbag2 ni..tapi buat masa sekarang ni sekadar mampu berangan je la...mana tau satu hari nanti mungkin aku mapu memiliki salah satu collection LV ni..berangan bukan kena duit pun..free of charge.."manusia tanpa angan2 seolah2 mati dalam hidup"..haha..

2 comments:

Leeds Al-Malique said...

lawa la weyhh..

insyallah ada rezeki nnt mampu pakai. mana tau empayar bisnes abg hang berkembang seluruh dunia ka.

hehe

berangan tak rugi jom kita berangan

DazzlingLillyLurve said...

insyaallah...aminnnnnnnnn..jom teruskan angan2 kita sambil gandakan simpan duit..