Monday, May 26, 2008

First Touch



Apa hal la kan tetiba ja aku ni letak gambar bilik pengantin...berangan kot..padahal dh lama kawin..lapuk dah pun..the truth is.....ini la bilik pengantin hasil kerja tangan aku dgn Ja(my kazen)..kami tetiba ja jadi bidan terjun masa kenduri kazen aku Fauzi.Sian tul kat mak si Fauzi tu dia mmg tak wat apa2 utk bilik pengantin.Dia cakap "ala kita wat simple2 dah la,lagipun kita kan side laki"...pastu aku cakap "eh mana bleh mak caq,kena wat gak bagi cantik2 kalau dak malu arr kita,lagipun tak seri la kalau umah pengantin takdak bilik pengantin"..ha tu la jahat mulut sangat..so aku,Ja n mak cik kiah pun tolong arr mak caq wat apa yg patut..maklumla umah depa ni dah lama tak kenduri & bilik pun mmg tak prepare...so penat gak la nak buang debu n habuk.Dah la apa benda pun takdak..sibuk ja aku suruh mak caq tanya jiran2 dia kot2 ada scallop or bunga2..nasib ar jiran2 kat situ baik ati..tak semena-mena dapat la scallop n bunga2 yg kena tema kaler..alhambdulillah...jadi gak bilik yg tak seberapa ni kan..berbunga jugak la kami dua dgn hasil kerja tangan kami ni..tapi kan..masa ari kenduri nem komen skit "awat yg letak bunga kt tgh tu..." hehe..aku buat ja mana yg aku rasa patut...so Bun apa plak komen hg? nak mintak tolong hg aku mmg dok rasa mcm hg tadak arituh..wpun hg dah bgtau aku yg hg p kl tapi lupa lor...


So....... what is ur opinion?








Posing kat bilik dgn pengantin

2 comments:

Leeds Al-Malique said...

tul tu, tak lengkap takder bilik pengantin wpun umah lelaki.

btw, baju hang lawaa!! kenan sgguh aku

DazzlingLillyLurve said...

errmm baju tu dah lama target sebenarnya tapi baru2 ni baru ble beli..nanti balik mai bgtau aku kita p bli sepasang k..