Monday, May 5, 2008

Langkawi

Jumaat & sabtu lepas aku g Langkawi wif my hubby..temankan dia la konon.sebenarnya aku yg menyibuk nak ikut coz esok tu sabtu.Sekurang-kurangnya blh ar aku menjamu mata kat sana kan.Langkawi pun is a great place for shoppers..but depends la pendapat masing2 coz aku suka ja benda2 kat sana tu..Crocs,iPanema,branded perfume,Guess,Tag Hueur semuanya ada kat sana wpun tak sebanyak yg kt kl or Penang..and the greatest thing in Langkawi is the chocs...very2 cheap..org mcm aku mmg suka la coz chocs mmg one of my fav..Hersheys kalu kat cni dlm RM1x.xx tapi kat sana blh dapat RM8.90 ja..huh heaven tul la..

Dah jln2 jamu mata tu semestinya satu kewajipan la kena beli..hehe..aku sebenarnya cari Crocs yg baru tu..apa ntah nama dia tak ingat..tapi tak sampai lg kt Langkwi ni..so pusing punya pusing aku singgah kat Blay.ada la 3 pasang yg ternampak amat menyerlah di mata aku..white pumps,red crytal wedges and satu tu kaler purple apa ntah jenis aku pun taktau.




(ni red wedges tu..sukenye..)



Try la aku ni pun 3 pasang tu..pi balik pi balik depan cermin last2 cuma yg purple tu ja yg selesa dgn aku..yg putih tu sakit la plak kaki,yg merah tu mmg cantik sgt arr tapi ketat sangat plak dia punya tali dgn depan dkt jari aku..tapi mmg cantik la btul2 kena dgn taste aku yg merah ni..tapi memandangkan dah tak selesa watpa nak beli..tapi puas hati ar rasa shopping harini..apa yg aku nak semuanya dapat..dah la barang2 semuanya kualiti ok harga pun berpatutan

ni la kasut purple baru aku..








No comments: