Wednesday, May 28, 2008

Lelongggg.. Lelongggg...


(SOLD)

Memandangkan gabuk(almari) aku tu dah penuh dgn baju2 yg hanya sekali dua aku pakai...so aku rasa the time to lelong my stuff dah sampai...utk first trial aku cuma lelong dua dress ni ja..so u can checkout here http://search.ebay.com.my/_W0QQsassZyaty82 ...aku mintak tolong Leed lelong kat eBay dia..malas nak bukak acc eBay lagi..tapi tgk arr kalau rasa cam maju bisnes aku ni...insyaallah i'll have my own eBay..i will announce later la if ada
Ok dear frenz..if u interested to dis 2 dressess plz visit the link above...harga muuuuraahhhhhhh bangat!


No comments: