Tuesday, June 3, 2008

Frenzy's baby

April n May dis year are months for new babies for us (me n my klix)..until today we had four new born babies...first sekali firdaus,then isma,yantie n the latest ja(depa ni semua kawin dlm time2 bln 5 last year xcept yantie ja bln 3)..isma punya baby aku dh letak pic dia dah..kemarin nih aku sempat singgah kat umah firdaus pas balik keja..ha terkezut aku tgk baby dia..mmg chubby sesangat..setakat ni baby fir la johan..masa lahir berat dia 3.2kg..skrang nih dah sebulan lebih kot..nama dia panjang sgt..Auntie lily pun dh lupa..cuma fir cakap just call her Batrisya...yup Batrisya..nice name..below is the Batrisya's pic..aku angkat letak dia pun still tertido gak..apa la Batrisya,tak mau tgk auntie ka..



Sorang lagi baby cute yg dah 2 kali aku visit is Aliff Ilham..baby yantie..bulat sgt pipi aku tgk macam epal..geram rasa nak gigit ja..kesian kat mummy dia kena chicken pox..teruk gila2..takpa sabar ler yantie...

Ilham-day 4

Ilham-day 12

Okeh soon i will update on Ja's baby..waiting for Isma while her confinement finish..we will go togather to visit ja...

No comments: