Wednesday, June 18, 2008

Merah

Betul la kata2 org or kata2 kat magazine tu kan...merah tu warnanya sebabkan org bersemangat..membara...berapi2..semalam nih terbukti dah yg merah tu mmg membara..yg menyebabkan kenakalan n imaginasi aku membara..and secara tak langsung menyebabkan kemenangan aku dalammmmm....hehe..menang dlm apa tak ble cakap..let it remains in my memory jer..just nak kongsi kegembiraan tu dgn u gals..


*sesapa nak tau ble private msg aku k..


ni la Jade yg my mum bought for me..sayang kecik skit tapi rasanya kalau g modified kt kedai ble lagi ni..tgk la nak design mix dgn gold ke..let me think bout this..ermmm



My mum and dad

No comments: