Tuesday, July 1, 2008

Wanie's wedding



Entry ni ditujukan khas utk pocik n yati..why???..padahal wedding wanie title tu kan..they have their own reason and only popo n yati ja yg tau..hehe..(friendster kena block la tu)..

Wedding wanie was on 28th june last saturday..aku g dgn kazen2 aku coz popo tak dapat cuti masa tu..ptg dah aku sampai umah dia..dalam kul 4

Besar jugak la kenduri wanie ni coz dia first daughter..suka la aku tgk fresh flower n pelamin dia..ala2 garden wedding gitu..tema dia kaler gold/choc.







Cantikkan pelamin wanie?..siap ada bunga2 lagi sepanjang jalan nak naik aisle pelamin tuh..ala2 inggeris style pun ada..

bilik dia pun cantik..kaler choc gelap..tapi tak nampak sgt kt dalam gambar.lama rasanya tak jumpa wanie nie..maybe 4 or 5 years kot..popo n anis..wanie siap tanya hampa berdua lagi tau..cian dia..wanie siap suruh aku stay sampai malam lagi tunggu majlis potong kek..tapi tak dapek ler coz nak balik hiburkan laki aku plak hehe..kat bawah ni gambar2 aku dgn wanie..






And i loike her hantaran shuz..from Massimo Dutti..dah nama pun fashion advisor Massimo..mesti la promote Massimo kan..



ok popo puas ati dak?..ni ja gambar yg aku ada..gambar2 lain nanti kena tgk friendster wanie la..

2 comments:

aieyza said...

leli, jom kita buat bisness nak?? frenzy biz.. aku kebosanan la tanpa sebarang aktiviti...huhu.. boleh jugak menambah pendapatan coz end year ni cadang nak p Bandung... hhuhu.. any idea leh discuss later...

DazzlingLillyLurve said...

ha buleh2..nak wat bisnes apa? nanti set date kita bincang k..