Thursday, June 19, 2008

Wishlist..

(sambungan ayat)...yg mungkin tak kesampaian..and mungkinnnnnn...jugak kesampaian tapi tarikhnya entah aku sendiri pun tak pasti..



Prada Fairies Bag..



Dolce & Gabbana wedge



Jean Paul Gaultier dress



wuhuu...kalu la dapat semua-semua nih..bestnyer..mesti kembang idung aku masa tgh dok berjalan2 dgn dress JPG ni,Wedge D&G tu and sambil carry Prada fairies..wow..Da Bomb!! Muahaha..berangan ja lebih aku ni..

2 comments:

aieyza said...

banyak jugak wishlist hang na.. tak pa2 simpan duit nnti kita beli.. cantik gak kasut yg hg beli kat entry Hadyai tu.. tapi aku ni tak tahan kalo pakai tinggi2 sgt ni.. sakit kaki.. takan 2 inch tu pon dah azab dah rasanya.. hahha

DazzlingLillyLurve said...

mmg banyak la eza..sempit dh otak aku dgn wishlist2 ni..ala aku pun jarang pakai high heels..sekali sekali ja..last2 pakai selipar 10 ringgit gak..