Thursday, July 3, 2008

Benci

Benci!..geram pun ada..

Balik keja ja terus melekat depan tv..sambil makan plak tu..mandi pun kena tangguh..siap kul 10 malam baru nak mandi..ni semua di sebabkan oleh TV3..yea im addicted..

Erobik pun dh lama aku ponteng..pun sebab TV3 jugak..(sebab lain: anjing dh larikan sebelah my kesayangan sport shuzz-kasut free masa keja Kobe)

hehe..bukan benci org pun..tapi TV3..sebab program dia mmg best2..sampai aku lekat kt dpn tv..terutamnua slot Akasia ptg2 kul 6.30 tuh..skrang ni cita Ezora..pas2 aku melarat tgk News plak..pastu sambung lagi Sinderella,Impak Maksima,and bla2..

Mg terrer ar korang team TV3..congratz..sampai laki aku cakap "pasang astro pun tgk TV3 jugakkan"..erm tul gak..tapi ada la skali skala tgk channel lain..Prima pun best gak..Bicara Hati..hehe..

Kalau dah start layan drama bersiri ni mmg ar..melekat terus siot..

Tu ja utk hari nih..sekadar nak mengucapkan tahniah utk TV3 coz pandai membuatkan kami semua melekat depan tv..

1 comment:

aieyza said...

aku dulu pon addicted to Exora.. tapi skrg dah balik perlis tak dan dah nak tgk coz petang2 nak kena bawak danial main.. dah terlepas bnyk episod dah..

Erobik kat mana wei.. takdan nak survey lagi...