Tuesday, July 8, 2008

Sale

Bestnyerr..skrang tgh sale..mmg puas ati kalu g shopping(wpun sebenarnya poket dh 0)..apanya tak bestkan..aku dapat dress mng yg aku idamkan tu with just rm90!..puas ati..nasib la tak bli sblm nih..tapi yg tak puas atinyer..dress yg aku bli sblm ni pun dh jadi rm 90 gak..huhu..kiranya last week masa g queensbay tu sempat la aku grab 6 baby tee,2 jeans and 2 dress..and harga mmg amat berbaloi...puas ati aku yg suka boros neh...haha(sambil tersenyum sampai kembang idung2)...
Dis week agak bz coz sesi kuliah dah start..aku plak kena handle 5 subjek..kelas pun sampai malam..ble ke tak ntah nak handle..apa pun aku tak prepare lagi..smlm ja baru start baca nota.tu pun ala2 ingat tak ingat..student pun sebok ja call tanya pasal pendaftaran subjek ler,slip ler...macam2..
hish serabut ler..
takpa sabar je bebanyak..cuti lama(padahal student yg cuti) mcm ni la jadinya..
nak start keja pun lembap jer..iyer la sementara nak panaskan enjin la katakan..
hehe..

4 comments:

Rani said...

rani nak panggil apa ekk??? lily bole??? tinggal kt mane??? kalau berminat nk oder bg taw nooo...okei babai

DazzlingLillyLurve said...

bestnyer..nanti ble order cupcake..

Anonymous said...

dik lily,
if nak order cupcakes lg dekat pun ada..kat perlis (jln p mata ayer)..mmg best cc dia..akak pernah order la..pls view dis web..
http://batriesyiahomemade.blogspot.com or http://babybatriesyia.fotopages.com/
~raina~

DazzlingLillyLurve said...

okeh thanks sis