Wednesday, July 23, 2008

Time

Sedar tak sedar sat ja dah end of July..tak lama lagi August dah..kejapnya..rasa cam tak dak improvement apa2 lagi pun dlm hidup..2008 pun dah lebih dari separuh..kekadang rasa takut sgt bila pk masa cepat berlalu..
Dalam masa sebulan ni pun dah macam2 yg jadi dlm hidup aku..ada up and down..susah la nak citer semuanya kan..tapi cukup utk aku jadikan iktibar and pengajaran..kadang2 kita lupa yg tuhan akan beri kegembiraan utk kita semata2 nak uji kita ja..kesedihan plak bukan utk menghukum tapi untuk memberi kita kekuatan menempuhi jalan hidup yg still penuh dgn cabaran and laluan yg berliku2..
apa2 pun aku bersyukur dgn segala apa yg ada and peristiwa yg aku lalui sepanjang 26 tahun aku jadi manusia..

.......You're on the road to success when you realize that failure is only a detour.....

No comments: