Monday, August 18, 2008

Adorable

cantixkan...i really adore dis tote..it was from Emilio Pucci..(Emilio Pucci Large Print Weekend Tote)..kena sesangat dgn taste aku nih..corak abstrak + colorful.... katanya ini cuma beach bag..iya ka?..ha buat sesapa yg kaya raya tuh tak kisah ler kalau setakat nk g ke pantai nak kena beli Emilio Pucci kan..tapi kalau aku msti dh merata tempat kot aku bwk beg nih..alang2 beli cantik2 mahal2(harga check sendiri okes ladies)baik aku gasak sepuasnya..baru ada kepuasan kan...ditambah lagi dgn penggunaan yg maximum...

hehe..dah ler..bercerita mcm nak g bli pas balik keja nih jer..berangan ler tuh...

tapi kalu sesapa ada 2nd hand nak jual mcm ni..absolutety i cant resist to have it ya..

btw..im waiting for my new hbag to arrive!!..maybe tomorrow..yeye..sukanya..

lala..lala..hatiku berbunga nak dpt hbag baru...

XoXo...;-0

3 comments:

Ninie said...

wahh cantik laa tote ni..i pun suka colurful abstract cam ni :) dpt bag baru Emilio Pucci ke? hihi

DazzlingLillyLurve said...

beg baru tuh bukan Emilio Pucci..tapi JC jer..hehe..jadi la bunyi cici gak kt belakang tuh kan..

Ninie said...

wah JC ye..bestnya, nanti jgn lupa post dkt cni yer...i ni tgh angau bag MBMJ purple tuuuu...huahhhh