Monday, August 18, 2008

Maleh Teramat

apa kena ntah dgn aku maleh(malas dlm version kamusnya) nak mengupdatekan blog dis month..nak kata tak dak benda menarik nak di share...banyak...loads of them..tapi semuanya ceta2 dlm kelambu gitu...so tak sesuai kot..

ni tgh sodap menjamah kuewteow sup (Yantie jgn jeles arr..sedap tau..) kat opis..jari ni gatal jer sign in masuk..so kena la gak type pape yg patut kan..

ha...ada satu announcement nih..nanti next week aku nak jual 2 helai men T's from HARD ROCK CAFE..originally from Jerman..sebenarnya nak bli utk my abg ipar tapi disebabkan bajet aku dh lari utk memenuhi keperluan dan kehendak yg bermacam2 itu ,so...terpaksa let go la kan...next week ar aku letak detailsnyer..

No comments: