Tuesday, September 16, 2008

Handbag Lagi

Mmg gila la..asik2 handbaggie jer..mmg tak ble nak buang perasaan tuh..balik malam nak tido jer teringat..masuk opis on pc jer terus bukak website..ish susah bebenor la..nak beli tapi pk2 balik baru jer beli last month..apa pendapat u all girls..rasanya yg mana satu patut aku pilih...ataupun tak payah beli..should i???


1)ERGO LEATHER PLEATED FRAMED SATCHEL

putih ni cantik..lgpun design simple jer...takut cepat kotor plak..


2)PATENT ZOE


my fav color..lgpun raya dis year ingt nak wat merah jadi theme.. ringan jer (almaklumla selama ni hbag semuanya berat2 ditambah lg dgn barang2 yg aku sumbat kt dlm hbag tuh) masa aku g try kat coach aritu..


5 comments:

juelee said...

yang puteh cantekkk..
merah pun cantek gakkkk

Leeds Al-Malique said...

babe, batch pmr 97 and spm 99.. alaaa geng2 hang laa yg arrange,Jan and the gang.ada depa msg aku hr tu, kt friendster pun ada kot

aku nak ergo kaler purple! hheehee

Anonymous said...

hye,
lama dik lily tak update,
if akak pilih yg merah,
sgt cantik & bergaya, ermmm iii likee...


~raina~

DaZzlingLilLy said...

juelee~dua2 cantix tu yg juling mata ni

leeds~erm..ergo kaler purple..cantix jgk..jom galas ergo raya nih..hehe

From the heart said...

Asmlmkm. Lily.. ape khabaq? Lama xdgr cerita.. suka jgk warna merah tu.. raya thn ni kmi pun theme merah :). Lily kat mane skrng?