Wednesday, October 29, 2008

Cactus

Comel??..hehe sgt comel cactus aku nih..tapi aku takut dia membesar la..terus jadi tak comel..ada sesapa tak yg pandai pasal camna nak jaga pokok2 cactus nih..
aku tgk dia dah semakin memanjang ke atas..ada possibility dia membesar sampai aku kena tukar pasu tak? atau pun aku kena potong pucuk(or whatever it is called) yg baru tumbuh tuh?
Tolong eh rerakan yg sifu pasai cactus nih...bagi la nasihat ke apa ka yg patut...

2 comments:

mierah said...

cactus akak besar dh yg merah tuu.
smpai nk tumbang dh pasu dia. n__n

DaZzlingLilLy said...

kena tukar pasu dah..maksu punya yg kuning tu mcm nak mati ja..yg satu tu dh mati pun...huhu