Thursday, October 9, 2008

Tgk Movie

ari ni mmg dlm sejarah.. aku dgn bibi pi tgk movie kat panggung kapitol,kangar.. 1957-Hati Malaya..show start kul 10 lebih kot kalu tak salah..mesti terkezut kan padahal kapitol tu dh berkurun tutup..zaman2 aku sekolah menengah ja last aku pi kapitol tuh..
rerakan...jgn tertipu okels..kami berdua pi seminar hapa ntah pasal kemerdekaaan..MB,VC and persatuan KERIS(tak pasti la nama penuh persatuan nih)..semua staf badan kerajaan kena attend kot seminar nih..siap jumpa kawan kitorang masa darjah 6 dlu lg..Siti Khairul Bariah..sian dia kami berdua tak cam pun dia..tak sempat pn nak tegur coz kami cabut awal..
dah la pagi ni aku terjaga lambat kul 8.40a.m...kad pun tak sempat touch arini..tgk hphone ada msg dr kak ida..."bibi n lili dekan suruh g seminar kt kapitol skrg.atas arahan VC"...OMG..apa lagi terus call bibi tapi dia tak angkat..aku capai towel terus mandi n siap dgn se Express mungkin la...nak kuar umah bibi pn call aku "wei hg kat mana ni?...kat umah baru nak kuar..aku pun sama gak(sora mangkit tidoq gak)..ok kita jumpa kat kapitol k..."
hah tu la cetanya...

2 comments:

Tulip said...

apa pun kita layaaannnnn movie tuu dlm sejam jgk kann

DaZzlingLilLy said...

heheh..ralit la plak layan..mentang2 la tgk kat panggung