Tuesday, October 21, 2008

Thumb print

Tadi nih aku g maybank..pastuh nk keluarkan duit kat asb tuh kan kena guna thumb print..aku pon mcm besa la main tenyeh jer atas slip tuh..
tetiba akak tuh lama ja renung kat slip and buku akaun aku..awat la plak akak nih..
pastu dia cakap kat aku thumb print mcm tak nampak sgt garisan dia..
dgn semangatnya akak tu pon amik la alat yg nak check thumb print tuh..dia letak IC aku kt alat tuh and at the other end dia scan thumb print aku...tapi hampeh jugak..mmg tak nampak garisan..
akak tu pon pelik..aku pun mula la buka ceta.."akak,thumb print saya mmg problem pun..masa keja kilang dulu pun mcm ni la..susah nak trace.." akak tu pun terpaksa la terima alasan aku kan...
heran gak aku..awat jadi camni eh?...masa aku wat buku akaun tu clear ja..tapi kulit aku makin nipis kot??..ada kemungkinan ka mcm tu?..ntah la...

2 comments:

Anonymous said...

i have the same model. but why urs look different..

DaZzlingLilLy said...

wah semangat eh nak komen pasal entry sabrina tuh sampai kat entry nik cik ni komen...hehehe...