Wednesday, November 5, 2008

Aku Gila Boots

Lepas baca InTrend(november)...aku rasa mcm best ja tgk style Kim Kardashian tuh..smart n casual ja kan bila pakai boots..sebenarnya lama dah aku gila nak pakai boots..selalu cakap kat my hubby and dia pun suka..but when he asked me "nak pakai pi mana?? "...aku mula la terpikir tul gakkan...takkan nak pakai pi shopping2,pi kangar(??!!!)...ish over stylo la plak..if ankle boots that will be fine la kan..tapi aku minat knee length boots..

I prefer to wear boots togather with dress or even jeans and tee's..ok kan? cuma tak berpeluang lagi la(maybe keadaan cuaca malaysia kot tak berapa sesuai??)...okeh jom kita layan pic kim kardashian dgb bootsnya..

















Aku paling suka pic no 3 and no 5 tuh...tapi mcm dia pakai g red carpet ja pun..aku black carpet (a.k.a carpet alas kaki kt dalam keta tuh) bleh la..haha



Errmmm boots+jeans looks more casual rite???...if dgn dress looks more glam semestinya kureng sesuai kan...tapi tgk occasion jugak la kan...
Aku ada gak usha2 kat 9west...antara yg cantik melekat di hati aku Nevan,Blondey,Outdone,Zarajoe and Trisha boot from Cole Haan...

2 comments:

Leeds Al-Malique said...

hang sesuai je pakai.. aku pun tingin tp ankle boots lah.

oohh kim kardashian kegemarankuuu

DaZzlingLilLy said...

ankle boots ok...sesuai ja kalau pakai dgn jeans or skirt..jom2 kita pakai boots plak