Monday, November 10, 2008

Harga minyak & Gucci

Ermmm..haha dengar2 ceta harga minyak nak turun lagi..terbaca title kat harian metro tadi nih..alhamdulillah...hehe..bleh gak save duit minyak tuh utk satu handbag Gucci..tak plan pun nak beli tapi sekadar berangan ja..tadi ni sempat singgah kat Gucci.com jap..ada gak beberapa ketul yg buatkan mata aku kelabu asap sat!!..jom layan pic mrs Gucci kat bawah..kot2 terbekenan jugak kan..




Dua2 cuns...yg jenis mcm nih aku takdak lagi...tapi mata and hati tetap suka yg kat bawah nih..




Ala2 speedy la plak...tapi aku suka jugak...itam ker biru cantik entah...kompius2...

Yg hijau dua nih skrang tgh sale....cantik dua-dua sekali kan... meriah gitu

9 comments:

aieyza said...

aku suka yg 2nd last tu.. tapi kaler hijau la pulak

Boune said...

minyak turun ko save duit?
tak paham aku...
btol2 tak paham..

Ninie said...

i suka yg speedy hitam tuu...wink wink!

DaZzlingLilLy said...

aiza~ijau ok pa sekali sekala lain skit
boune~eh save apa bun...tak payah dah aku isi 30 sekali pi stesen..20 udah la
ninie~sis taste kita sama la..

Tulip said...

lely...yg ijau tgh sale tuu harganya berapa?? :D

DaZzlingLilLy said...

yg ijau atas tuh asal $2150 jadi $649 and yg bawah tu asal price dia $2259 la nih $679..huhu..

Boune said...

DaZzlingLilLy said...


boune~eh save apa bun...tak payah dah aku isi 30 sekali pi stesen..20 udah la ===> hah? kena bayar?

DaZzlingLilLy said...

hah kena bayar gak la..hg bayangkan if lima2 menantu semuanya p isi tak bayar..pastuh tiap org bwk 2 keta...berapa dah tuh?..kiranya duit untung tu tanggung keta anak menantu ja la...

mierah said...

heh,
gucci yg kat blog akak lawa gak,
but berangan saja laaa.
haha