Tuesday, December 16, 2008

Musim kenduri & Rasa Tak Puas Hati

Sekrang ni kan cuti sekolah..so teramat lah banyak kenduri kendara..Sabtu lepas aku attend mahirah's and a frenz wedding nearby my house..so layan ja la gambar2 kawin..i like everything bout wedding..tapi wedding org la kan..foods,nice outfit,pelamin,hantaran and bla..bla..bla..kalau wedding kita sendiri mesti kelam kabut..so tak sempat nak tengok semua2 tuh..

Malam akad nikah...wif a beatiful Mahirah

Mahirah and hubby


Wif Nozie..
Itu ja tentang wedding for this week..next week ada lagi..next two week pun ada lagi..harap2 aku tak lupa la kan..
Yuhuu..dah abis kursus induksi..tapi esok ada exam perkhidmatan plak..baca nota pun tak abis lagi..rasa cam tak berapa mampu nak lulus ja....takpe..yg penting cuba dulu..kalau tak lulus ambek lagi sekali..aku malas nak tension2 sakitkan kepala yg sedia semak dah ni..keke..doakan ya..
Satu lagi kan..aku ni sebenarnya terasa la dgn sorang member nih..nak kata rapat tu besa2 ja la..tapi dah lama kenal..apa salah aku kat dia pun taktau..call tak pernah angkat..msg tak berjawab..heran la..kalau tak puas ati apa2 bgtau je la..tak payah nak wat camtu..aku ada ramai lagi kawan tapi tak penah plak jadi camni..aku tau dia hebat dr semua segi tapi tak payah la simpan perasaan kurang senang dengan org..bersyukur lah dgn rezeki yg tuhan bg kat hang...

7 comments:

Leeds Al-Malique said...

aaaaaaaaaa baju cantikkkkkkkkkk. berseri2 kalah pengantin.. ni ka batik chiffon yg hg kata tu?

Tulip said...
This comment has been removed by the author.
Tulip said...

wehy hg x puas hati dgn sapa tuu? takkan dgn aku kot.....? hahahha :D
sory la wei aku x reply msg hg,aku kat pdg besaq masa tu,sibuk melayan Faiz :p aku just sempat call leed jer bgtau aku nak balik KL malam tu...hope hg paham laa..

tapi x mungkin aku kot kan? :D

DaZzlingLilLy said...

leeds:ha baju tu la...hehe..aku mcm suka plak kain dia..best..
tulip:kalau bab tanya sapa org tu mmg tak mugkin aku akan bgtau..biaq la jadi rahsia aku sorang..huhu

Anonymous said...

hehe..aku tau sapa:)

aieyza said...

biaq p la lily oi.. biasa la tu tak puas ati kat orang tu, tak puas ati kat orang ni.. lumrah dah tu.. hang nak p kl bila ni?? aku nak pesan lighful mac.. dah nak abis dah...

DaZzlingLilLy said...

anonymous:pewitt terrornya kalau tau sapa..hehe
aieyza:ari ni aku ...ok nanti bgtau kaler apa na..