Monday, December 22, 2008

Handbag from UK??

Ada tak sesapa yang berminat nak order any handbags from UK?
Memandangkan saya pun mintak tlg sorang kawan kat UK tuh utk belikan utk diri sendiri...so dengan baik hatinya saya membuka tawaran kepada anda2 yg berminat..
Sebarang pertanyaan sila emel kepada saya..
Please hurry ya babes...coz shipment will be on January..memandangkan sekarang GBP around 5.5 aja so ambik pluang nih utk dapatkan handbag yg anda idamkan..

Thursday, December 18, 2008

Aku Bahagia...

Sebab-sebab aku bahagia??..antaranya ialah..

1.Exam perkhidmatan dah abis tadi nih..aku silap,exam rupanya 18 hb on Thursday bukan Rabu..exam start kul 9.15 pagi..kul 10.55 aku dah kuar dewan..hehe..xpress nak mampos jawab.3 soalan confident jer jawab(rasa mcm betul..)...2 lagi mcm besa la...goreng sampai hangit..takpe la harap2 aku lulus..tak cemerlang pun tak kisah janji lulus

2.Pagi tadi masa isi minyak...terkejut bangat aku..RM1.80 seliter? bila turun? ermmm..nampak sangat tak ikut perkembangan semasa kan..tak kisah lah janji murah..jauh lagi la perjalanan aku lepas nih..


Itu sahaja kebahagiaan aku untuk hari ni..sekian...Titik.

Tuesday, December 16, 2008

Musim kenduri & Rasa Tak Puas Hati

Sekrang ni kan cuti sekolah..so teramat lah banyak kenduri kendara..Sabtu lepas aku attend mahirah's and a frenz wedding nearby my house..so layan ja la gambar2 kawin..i like everything bout wedding..tapi wedding org la kan..foods,nice outfit,pelamin,hantaran and bla..bla..bla..kalau wedding kita sendiri mesti kelam kabut..so tak sempat nak tengok semua2 tuh..

Malam akad nikah...wif a beatiful Mahirah

Mahirah and hubby


Wif Nozie..
Itu ja tentang wedding for this week..next week ada lagi..next two week pun ada lagi..harap2 aku tak lupa la kan..
Yuhuu..dah abis kursus induksi..tapi esok ada exam perkhidmatan plak..baca nota pun tak abis lagi..rasa cam tak berapa mampu nak lulus ja....takpe..yg penting cuba dulu..kalau tak lulus ambek lagi sekali..aku malas nak tension2 sakitkan kepala yg sedia semak dah ni..keke..doakan ya..
Satu lagi kan..aku ni sebenarnya terasa la dgn sorang member nih..nak kata rapat tu besa2 ja la..tapi dah lama kenal..apa salah aku kat dia pun taktau..call tak pernah angkat..msg tak berjawab..heran la..kalau tak puas ati apa2 bgtau je la..tak payah nak wat camtu..aku ada ramai lagi kawan tapi tak penah plak jadi camni..aku tau dia hebat dr semua segi tapi tak payah la simpan perasaan kurang senang dengan org..bersyukur lah dgn rezeki yg tuhan bg kat hang...

Thursday, December 4, 2008

Serius cantik

Lawa la tone kaler Resort Sabrina nih..mmg kena sesangat dgn taste aku..tapi sayang la kan..arituh baru ja beli graphic opt art sabrina..layan je la pic2 nih..gigit jari sama2!!


Resort Sabrina

Resort Large Shoulder Tote