Thursday, December 31, 2009

Bye-Bye 2009

(Pic:googled)

HAPPY NEW YEAR 2010

...to all my dear frenzs...

..may dis new year bring u joy and happiness...

hopefully 2010 ni kita semua dimurahkan rezki dan sentiasa hidup dalam keadaan aman damai.semoga allah member kati hidup kita semua dan dikurniakan kesihatan yang baik adnnn moga dipanjangkan umur sampai tua.so camna dgn u all punya resolution?..dah list kan yg baru ka?..yang lama semua dah tercapai?..aku?..masih tercari2 apa resolution yg paling sesauai utk aku..hehe..ok lah just a simple update sempena new year...tata




Tuesday, December 29, 2009

Penutup 2009

Agaknya apple sebijik ni jadi penutup utk 2009..tahun ni mmg tahun yg paling banyak aku habiskan duit utk perfume..and yg terbaru aku dapat yang ini

Be Delicious Fresh Blossom..tercapai gak impian nak apple pink ni..hehe..dah la dapat diskaun skit so tingal RM204 utk 50ml punya..yang ni aku beli di langkawi..sabtu lepas gi kenduri kat umah kawan Wandy kat sana..asalnya teringin gak nak stay honeymoon semalam tapi hotel penuh plak..so lepas makan terus balik la..tapi puas hati sebab dapat perfume baru..

aku suka bau2 fruity+floral(A blend of sparkling grapefruit, cassis, and sunkissed apricot meets a blooming floral heart of sheer muguet and petally rose wrapped in luminous jasmine. A base of juicy apple, mingled with lingering blond woods and smooth skin accord, completes the irresistibly sensual experience of the essence-source:googled)..so yg ni mmg menepati citarasa aku..

Friday, December 25, 2009

Merry Christmas


...for those who celebrating chirstmas today...

and utk aku yg tak celebrate ni sekadar duduk umah ja..lepak2 sampai sangap..serius bosan plak bila lama sangat cuti..dulu gatal nak amik cuti sangat..sekali dah cuti bosan plak..aku amik cuti 4 hari ja tapi jadi 10 hari sebab start cuti jumaat lepas on awal muharam..sebenarnya tak planning pn nak gi memana..ingat cuti ni nak gi wat facial,massage and hair treatment..tapi semua aktiviti tu tak terlaksana lagi..punya lah malas..hehe..

Skang ni tgh pikir2 nak wat apa kejap lagi..nak pi shopping pn macam tak best!..kalau nak best kena pi penang,jauh la plak..haish...nak wat keja umah semuanya dah settle...so nak wat apa?????

Tuesday, December 22, 2009

Gula

Rutin pagi aku pas bangun tidoq semestinya bancuh air utk wandy..pagi tadi ni pas dah ceduk nescafe tu terus buka bekas gula...tgk2 dah abis..semalam lupa beli..tapi nasib ada gula yg selalu bawak balik dr hotel tu..so cukup la utk air dia segelas..macam biasa aku teruskan rutin aku,mandi pagi..dah mandi perut plak lapar..rasa cam teringin nk makan bihun goreng ja..dgn rasa confident yg semua bahan dh cukup lengkap aku pon mula la memasak..sekali nk letak gula tgk2 bekas kosong...ermmm...takper stop kejap masak terus gi kedai..
Kat kedai first:apek cakap gula dah dua minggu tak sampai...(ok la...pi kedai lain)
Kedua kedua:Apek cakap gula dah lama tak sampai..tgk la ptg ni..(uncle aku nak masak la ni..kalau ptg ni baik aku pi beli di kangar)
Kedai ketiga:gula habis la...(aaaaa?..tercengang aku..nak wat camna ni..malas dah nak pi kedai lain..)
So option yg ada cuma satu..
hehehe..darurat punya pasal..lantak la janji bleh makan..gula jugakkan wpun gula kaster..apa beza pun aku tak tau dgn gula pasir biasa..manis jugak..maybe harga jer mahal sebab gula kaster 450g =rm1.70..tak kisah lah..
kes2 mcm ni jadi sebab aktiviti seludup gula punya pasal la nih...nak seludup pun tinggal la skit kat malaysia nih..tau la kat siam nun harga gula mahal..haish...macam-macammmmm...
Ok habis dah membebel..hehe..nak ceta aktiviti aku last weekend plak..sebenarnya tak planning pon nak pi hatyai..macam2 hal jadi sebelum nak pi tuh..penat sgt..hehe..last2 sampai gak aku kat sana..tapi mood nak bergambar tu kurang..
Aku gi shopping kat Central dgn gilfren kawan my hubby..nasib ada juru bahasa..dia plak blh speaking..happy la aku..hehe..kat Hatyai YES tak berapa best sgt..setakat ada less 5%-30% jer banyak..ada jugak yg sale sampai 50% tapi item sgt limited..so aku shopping skit2 jer lah..
ni jer pic aku yg ada pon..kat hatyai skang ni cuaca sgt windy..best2..tak panas..lepas gi central wandy plak ajak merayau2 kat gerai2 tepi jalan tuh..macam2 pilihan..tapi aku paling suka buah berangan yg jual kat tepi jalan tu..sambil2 jalan bleh makan buah berangan panas2..hehe..
Owh ya skang ni hatyai mmg ramai sgt dgn org malaysia..musim cuti la katakan..so kalau u all nak shopping kat gerai2 tepi jalan kena pandai tawar menawar sebab penjual skang sombong pastu dia letak harga tinggi melampau..ada satu jaket tu aku dgn wandy penah tanya masa first visit dulu..RM150,pastu yg terbaru ni dah jadi RM240..mintak kurang pun kasi rm200 jerk..melampau tul..

unik kan katil ni..?..first time aku dapat katil bulat camni..hehe..

nama hotel ni serius aku taktau..dia macam resort jer..ni jer bilik yg ada pon sebab hotel dlm town semua penuh..kalau sesapa nak gi hatyai masa cuti ni please booked dulu hotel..org ramai giler..nak cop passport pun jenuh Q..

ok..itu ja update aku utk kali ni..esok/lusa taktau lagi nak gi jalan mana..aku cuti start awal muharam aritu sampai sabtu ni..yahuuu..dok umah...

Thursday, December 17, 2009

Shop @ ShoppingQueen



Peristiwa masa lunch hour tadi:
My handphone bunyi...aku tgk...owh num tak kenal..sapa la plak ni..

Hello....norlaili saad ka ni?
Iya...sapa ni?
Wei barang hang sampai ni..aku ada depan umah hang..hang ada umah ka?
Ada2...sat aku kluaq..
(Tetiba teringat yg aku guna address umah mak aku..hehe...terus amik tepon call balik num tadi..)
Hello Lut(nama posmen yg kebetulan kawan2 aku dgn wandy) mai hantaq umah aku..tu umah mak aku..
Ok aku pi la ni..
Ok..aku tunggu kt luaq


Rupanya barang aku dah sampai...bestnya..siap sempat pesan dekat Lut next time kalau ada barang sampai nama aku suruh dia call aku dulu...sebab aritu ada prob bila posmen dtg umah org takder...ni yang best kalau member2 boleh tolong..mudah skit keja..


Yang tadi sampai tu T-shirt Ed hardy Geisha embroidered kaler biru..sangat kena dgn my taste biru tu..dah la semalam cari baju biru MNG faveret aku entah hilang ke mana..tgk2 arini dapat yg baru.yeye..nasib size dia suit ngam2 dgn aku..saja amik design simple sebab dlm banyak2 T Ed-Hardy tu design dia heavy skit..


Yg satu lagi dlm pic tu sluar tidoq from Hard Rock..ingat wandy sorang jer ada sluar tidoq baru?..hehe bini dia pun wajib la ada jugak..sgt cute pajama ni...masa pi HR hotel kat penang aritu tak perasan plak ada ke tak pajama nih..bila check balik rupanya semua pajama aku kaler pinkish...hehe..

Kedua-dua item ni aku beli dr SHOPPING QUEEN78.harga yg dia quote mmg berpatutan..rasa cam nak membeli-belah lagi aja.gatal ja tangan ni.maklum la online shopping..klik sini klik sana dah dapat baju baru,kasut baru..huhu..u all try la beli dr blog SHOPPING QUEEN78 nih..browse jer mana2 web yg based US pastu emel dia tanya price...selamat bershopping..gaji kan masuk hari ni+ bonus+(bonus usana)..

(tanduk shopping sudah tumbuh...evil grin!!)

Monday, December 14, 2009

Wang Kelian,Perlis and Satun,Thailand

Hai there...seronok gi kenduri sedara mara or kawan2? skang ni kan musim kenduri kendara..sama la dgn aku,sabtu lepas di penuhi dgn makan nasik kenduri jer..alhamdulillah sedap semuanya..memenuhi selera..tamabahan lagi kalau kenduri yg kt kampung,diorang masak sendiri tak pakai katering..mmg sedap benor lauk pauk dia..hehe..
Tu citer kenduri..skang nak citer aku gi jenjalan plak..cewah macam gi Beijing jer cara nak cite tu..hehe..
Actually aku and my sis's family planning nak gi Satun kat Thailand makan kerabu pelam dlm belangkas and asam pedas..tapi atas sebab2 tertentu kitorang terpaksa pegi kedai lain so tak dapat la makan kerabu pelam belangkas tu..tapi dapat jugak makan asam pedas siam yg sedap tuh.gambar makan2 tak sempat snap hokey..lapar punya pasal!
Otw balik we all singgah kat Thaleban National Park..tempat ni dekat sebelah thailand tapi dekat jer dgn border wang kelian tu..


Thaleban ni takder kaitan dgn puak taliban wokey!..Thaleban maknanya kampung Thale.."ban" tu in malay kampung or rumah...


Dengan anak dara akak aku yg baru lepas spm..dia dah sama besar dgn maksu dia..hehe

Thaleban National Park ni asalnya kawasan tasik yg ada resort..tapi sayangnya resort kat sini dah terbiar and rosak..nampak cam seram2 skit pun ada..

Resort jer yg rosak tapi titi i okey lagi..so boleh la sesapa nak memancing or relaks2 kat sini..

View kat sini nampak cam dlm ceta mat saleh yg seram2 tu kan..haunted house yg kat tepi tasik..huhu

Wajib ada..baju aku sama kaler dgn tulisan la plak..

My sis dgn my niece...golongan lelaki takder dlm gambar..hehe..terlupa plak nak snap pic diorang..
Tempat berkelah and makan2 kat sini mmg bersih..kalau nak dtg elok bawak makanan sendiri..sebab restoran pun dah tutup..kemudahan semuanya ada:surau,toilet,guard post,dewan seminar and camp site..


pemandangan tasik dr jauh..

Kalau dah datang di kawasan hutan2 gini haruslah posing kat pokok kan..sedut oksigen lebih..ahaha..barulah environtmental friendly..cewah!(entah ke betul ejaan pun taktau)


Staircase nak menuju ke tasik..skit jer jalan dr tempat parking..exercise lepas puas makan2

Lepas gi Thaleban National Park kitorang singgah nat(pasar minggu) kat sebelah siam nih(tepi imigresen checkpoint)..masa ni dh kul 5 lebih tapi org ramai lagi..masa otw nak pegi tu lagi ramai la kan..tapi pagi panas skit..so baik singgah ptg teduh skit..best shopping2 kat sini sebab udara segar..maklum la shopping di celah lereng bukit..

Cute kan?...'SAVE WORLD' and 'GLOBAL WARMING'..dapat rm5 jer sehelai..rembat jugak satu..konon sokong kempen global warming..caiyok!

Jgn jeles yer..handbag baru i!..polka dot lagi..sangat lightweight..180 baht jerk..harus letak dlm blog..nanti handbag i merajuk..

Motif letak gambar seluar petak2 ni?...seluar tido yg sekian lama aku cari utk wandy..merata aku cari tau..kalau pompuan takper la ada llasenza and victora secret segala bagai..tapi laki punya nak cari kt mana?..last2 jumpa kat sini rm10 jer sehelai..


Makanan2 kering pun banyak kat sini..kerabu pelam campur dgn gajus ni sedap tau...cuba la buat tgk..


Yg ni plak kerepek mix fruit..sedap sgt2..siap ada peria lagi..pahit tapi serius sedap rasa nak makan lagi dan lagi..

Juara segala barang adalah handbag nih..nangis owner LV kalau tgk..gojes kan..trevi in pink..hehe..tapi yg paling tak tahan part dia tulis "MARK BY MARK JAKES"..tak nampak dlm pic ni..tergelak besar aku..


Ni pic lama aku...kalau u all nak tau wang kelian ni la tempat filem 'Jangan Pandang Belakang Congkak'...ingat tak pondok yg dina duduk tu?..kat tempat pic aku ni diorang shooting..view kt sini mmg cantik...saujana mata memandang..

So silalah berkunjung ke negeri perlis..makan murah,shopping murah...macam2 ada..

Friday, December 11, 2009

Bayar Hutang Tag

Panas betul kan isu entry aku sebelum nih...iya lah mmg susah nak komen lebih2 sebab kita tak tau alasan or masalah dia..selagi kita tak berada kat tempat dia mmg kita tak akan rasa apa yg dia lalui...harapan aku agar akak A bahagia dgn pilihan dia..
ok lah cukup cerita akak A tu..skang nak jawab tag dr my fren..yg first tag from nana-landscape of life and yg kedua from huda-The Apple of My Eyes
First TAG
A. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi tag ini
1.Orangnya kecil molek and putih gebu.
2.Sangat cute and dah kawin dgn encik Nik..
3.Satu course and satu fakulti dengan aku masa kat UTM
4.Dia pandai memasak..
5.Cucu kesayangan nenek dia..hehe
B. Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima TAG seterusnya
1.Umur 27 tahun..(boleh ker tetiba bgtau umur?..hehe)
2.Dah kawin tapi takder anak lagi...
3.Sgt suka dgn handbag and kasut tanpa mengira jenama dan harga..haha
4.Tak pernah beli handphone dgn duit sendiri lagi...
5.Suka bebenor beli dress...pakainya kadang2 jer..
C.Nyatakan hobi diri sendiri
1.Baca novel & majalah
2.Makan-makan
3.Holiday
4.shopping
5.Tidor
D.5 penerima TAG seterusnya:
1.Myn/Julia
2.Faridah
3.Zan
4.Pah(shida)
5.Ella sham
Second TAG
1. First time jumpa with your hubby bila and kat mana
Kenal lama dah sebab we all satu kg,sama sekolah...
2. Love at first sight?
NOOOO...
3. Who is he when the first time u met him?
Still study kat uitm seri iskandar..kiranya student la..tapi dia dah wat part time bisnes skit2..
4. How long it takes for him to ask u out for a date?
1 week kot...lepas dia tlg pass my birthday present yg my bf(kawan2 dia jugak) kasi..sebab my bf masa tu kat penang..kiranya potong line member la ni..hehe..aku plak ada 2 bf at that time..so mean!
5. First place dating di?
Rasanya kitorang gi sure heboh kat alor setar kot!..
6. How he proposed?
"Jom kawin"..selalu sangat dia proposed..kekadang rasa cam dia main2 ja
7. Special date with your hubby?
couple:15 July 2004,Wedding:2 September 2007
8. Changes that he asked you to do?
ermmm....masak sedap2 kot!..hehe..tapi dia tak pernah cakap la agaknya dlm ati mesti dia teringin nak suruh aku belajar masak..
9. What is about him that you love so much?
Suka cakap terus terang...dia suka wat lawak..
10. What is about him that u wish he would change?
smoking habit!...dia ni heavy smoker
11. You will lose your mind n crack your head when he?
sleep...susah nak mampos nak kejut dia..hangin aku..kekadang phone dia sampai "40 missed call"
12. You will smile tru your eyes for the whole day when he?
said that aku cantik..haha..jadi lah sekadar cantik kat mata dia..mata org lain tak penting!
13. complete below sentences"My love towards my hubby is as big as...?
not as big as,but as faizal tahir's song "kau bagaikan udara...."tak ingat dah...hehe
Aku nak tag nama2 yg kt bawah nih..ok lah sesapa yg belum kawin boleh gantikan dgn boipren k...
1.Myn/Julia
2.Honeylanz
3.Rozana
4.Syatilla
5.Abrahyn

Saturday, December 5, 2009

Barbie by Christian Louboutin


Class btol bila barbie pon boleh pakai Louboutin..tadi aku bukak web NET-A-PORTER..pastu tgk promo utk Barbie by Christian Louboutin tuh..comel sgt video dia..klik sini..dengan kotak2 kasut berterabur...leopard printed boots...haish...untungnya barbie..tapi barbie ni dah sold out..dijual dgn harga 115.50pound..(huhu...mahal tuh...baik beli Louboutin utk diri sendiri sepasang)
Serba sikit barbie punya journey dgn christian...sangat cute...

Her first stop: at Christian's boutique..


On the flying trapeze dress in showgirl sequins and sky high heels


Models her tassel-trimmed boot in a safari-themed photo shoot

Dating dgn christian plak,set off through the gardens of the Louvre


at Cannes Film Festival..


Barbie dreams...

(All pic:googled)

Thursday, December 3, 2009

Blemish Balm Cream

Pic:beautiholicsanonymous

a.k.a BB cream..u all penah dgr tak pasal BB cream nih?..aku pun sejak 2 menjak ni jer baru kenal BB cream..mula2 linda citer yg adik dia guna BB cream,pastu my BFF,yaya plak balik kg masa raya aji bgtau yg dia guna BB cream..so mula la aku search2 and tinjau...ops bukan tinjau jer tapi terus beli kat Guardian..terpengaruh!..hehe..ok jom kita check skit apa kebendanya BB cream nih..


Wikipedia-BB cream, also known as Blemish Balm or Blemish Base, is a cosmetic item sold in Korea.
BB cream started out as a therapeutic moisturizer in Germany used to treat the irritated skin of the patients who went under peeling, laser, or microdermabrasion.
There are several BB Cream brands such as BRTC, Missha, Dr Jart but all products have slight differences in properties, ingredients, smell, texture and oil control.



Fashion Asia-The difference between BBcream and other make-up applications is that it is a skincare/healing product combined with make-up. While regular foundation liquid does nothing to your skin , BB cream is supposed to do wonders to your skin while covering up. There are many types of BB cream. Some is said to have whitening properties, some anti wrinkle, some to even out skin tone and lighten blemish scars....etc... But all of them works as moisturizer, sunscreen, make-up base and foundation too. So thats whats great about BB cream, apart from make-up to cover up your scars...it is also said to be a healing cream....though you should still stick to your regular skin care regime.BB cream can be used as a make-up base before foundation. Or some will just skip foundation alltogether as it already has tinted color..(banyak lagi citer dia tapi i copy skit jer)


and banyak lagi info tentang BB cream nih..so kesimpulan yg aku dapat,BB cream nih:

1)Healing product combined with make up

2)Moisturizer

3)Whitening effects

4)Anti wrinkle

5)Even out skin tone

6)Lighten blemish

7)Sunscreen

8)make up base

Tapi BB cream ni ada macam2 brand..antara yg femes :missha,skin79,face shop,etude house,skin food,elianto and bla2....banyak hokkey...tapi aku beli silky girl punya jer..nama pun baru nak try kan..so better try yg murah dulu..RM29.90..dlm mag In-Trend December pun ada BB cream nih..u all tgk page 45..

Setakat 3 hari ni aku pakai mmg tak nampak kesan apa2 pun lagi,cuma rasa macam pakai foundation jerk sebab Silky Girl magic BB Cream ni ada warna..dah search kat ebay pun ada jugak a few yg available..pasnih maybe aku nak tukar ke brand lain plak..

U all pun boleh cuba tgk yer pasnih..BUT..wear on ur own risk!..hehe..(long term effects aku tak pasti..sesapa yg pakar kimia sila tgk apa isi kandungan dia and bgtau la kalau merbahaya ka apa ka..)




Skin79 Diamond Absolute Total BB Cream SPF37/40g-RM68(ebay)

Saturday, November 28, 2009

Aidiladha 2009

Hai...camna raya haji?...banyak makan daging?..best kan sekali sekali makan2 daging nih..tapi jgn sampai pening sudah..nanti susah..dan kepada yg tgh mengerjakan haji semoga para jemaah mendapat Haji Mabrur...jaga keselamatan diri dan kesihatan..mari doakan para jemaah agar selamat pulang ke tanah air berjumpa keluarga tersayang..

My BFF,anem...comel kan dia?..terror mekap member aku sorang ni
My raya cam biasa ajer..kul 11 pagi baru mandi..pastu kul 12 baru kuar gi kampung..bertandang umah my mak cik and my BFF...makan nasik daging and segala bagai..gossip2 + bertanya khabar...maklumla depa keja kat KL sana nun..

Rindu kat my BFF yg sorang ni...dah la raya aritu tak balik..

Di apit by mak andam2 glemer..
pastu sambung ke rumah my in law plak..cicah daging bakar dgn air asam..tambah plak nasi tomato dengan kurma daging..alahai..heaven la sangat..pastu wat muka tak malu aku tapau plak..ahaha..maklum la aku tak masak apa2 pon raya ni..



Kakak ipar aku and her daughter...


Ni plak org mekah...norah,balik raya kt kg
Malam plak my BFF,yaya mai umah...pastu dok sembang2..sambung plak sembang kat Hai Tean sambil pekena cakoi and nasik goreng..syoknya sembang sampai rasa tak cukup masa and tak puas..hehe..yaya aku paham apa yg hang alami tu..(biasa la masalah pompuan)..and kami jugak sembang pasal bisnes..masing2 memikirkan bisnes yg sesuai utk nak tambah income..rasanya at dis age mmg rata2 pikir pasal extra income and property..Betul tak?...

Muka pucat lesi....tanpa secalit mekap...

Thursday, November 26, 2009

Petua of the day

Pic:googled
Arini saja nak share skit petua and produk yg aku guna utk cantikkan 'mahkota' wanita aku..baru2 ni asik gatal kepala aja..segan la kalau asik tergaru2 kepala depan org kan..rupanya dandruff prob..bukan kutu hokey!...so aku pun petik la limau purut kt umah my in law 3 bijik..potong 4 bhgn pastu tenyeh2 kat kulit kepala tu..biar jap dlm sejam baru basuh kepala..wangi satu umah bau limau purut tuh..gatal pun kurang skit..u all pun bleh try if gatal kepala mcm aku.pakai limau nipis pun boleh..my mum selalu guna limau nipis aja..tapi aku suka limau purut sebab wangi..kalau nak sapu seluruh badan pun boleh..mana tau nak cantik di hari raya haji esok ni...


Sejak tukar shampoo baru,rambut aku lembut sangat and shiny nampak bermaya skit..masa pakai shampoo lama (brand R****) mesti rambut aku kusut and susah nak sikat lepas mandi..kebetulan aku baru jer beli vitamin utk rambut..dulu2 dh pnh pakai vitamin ni,pastu abis berkurun lama aku dah tak beli..vitamin murah jerk..50 bijik RM10.00..takdak brand pon!..tapi sesuai ja dgn rambut aku nih..lagi pun aku tgk kat salon pn pakai vit tu jugak..cuma harga dia RM1 sebijik..baik aku beli sendiri..
nak2 lagi aku mmg tak betah nak tahan kepala di salon tu berejam lamanya..entah la psai pa malas sgt nk pi salon except nak trim rambut jerk aku gagahkan diri ni ke salon...sama jugak kalau bab2 facial tuh..malas nk nunggu lama2...tak kuasa haku!..semua2 tu wat sendiri kt umah...cantik jerk pun...ahaha...perasan!..ops lupa..skang aku guna Shampoo TRESemme,Conditioner Clairol Herbal Essences(wangi) and Kerastase Reflection Essence...

Ermm...satu lagi petua yg my dad turunkan ilmu kat anak pompuan dia nih...
..mandi bunga..
Pic:googled
sebenarnya mandi bunga ni bagus..tak payah lah nak gi jumpa tok bomoh or mak bidan semata2 nak mandi bunga yg dijampi(lain lah kalau ada niat lain..)..sebabnya bunga tu dah ada aura..bunga kan wangi and cantik...semua org suka bunga..so dia mmg originally ada aura positif tu..kalau u all nak mandi bunga beli jer 7 jenis bunga yg wangi2 pastu campur skit dgn limau purut..bismillah and selawat terus mandi...bila2 masa pun bleh buat..mudah jer kan...tapi anak pompuan en saad sorang ni tak penah amal pon ilmu2 yg dia turunkan..ahaha..susah2 jer my dad turunkan ilmu cantik utk aku..

Pic:googled

Kalau malas nk wat sendiri boleh jer ke spa..skang ni banyak jer spa yg ada mandi bunga ni..

Ok itu ajer utk arini...lain kali kalau aku rajin aku share lagi petua2 untuk kecantikan kaum2 hawa sekelian..

"SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA"