Tuesday, January 13, 2009

Red...gucci tote yg aku gilakan..



My all time fav color is red...thats why i like dis gucci tote...semalam search kat ebay pastu terjumpa and excited sangat..sayangnya i baru ja beli a new handbag..so tak dapek la nak join bidders lain kat ebay tu.Lgpun mmg takder chance la kot, coz ada 52 bid already..hehehe...collection mcm ni dah takdak dlm web or kat butik lg dah..


or yg macam ni pun ok...
or this type...(ni baru tambah on 14 jan)..argghhhh..sawan aku dibuatnya

ada tak sesapa yg nak let go dis gucci ?...if u all nak jual just inform me ya...

6 comments:

nurhayati said...

i pun suka hihi

i ada tote cam tu gak but in small size (Gucci 162898 Small Tote Bag / Rose), dah lama tak pakai tapi tak sure nak let go ke tak..hihi

DaZzlingLilLy said...

hye yati..nanti kalau u terasa cam dah tak mau lg gucci tote tu make sure im the first to be inform..murah2 dah la k??..hehehe(era berjimat skrang nih);-)

Anonymous said...

wei,tingin koteow pak gad la:(

Anonymous said...

cehh,dpt jugak meneka siapakah saya.pos koteow pak gad kt saya can?:)

ixoratasha said...

the 1st one tu lagi cun lily..=)

DaZzlingLilLy said...

yantie:ala mcm aku tak leh teka ja sapa yg suka koteow pak gak tu...nak pos blh tapi satgi basi la yantie oi...
ixoratasha:mmg suka yg 1st tu tapi memandangkan susah nak dapat so kena ada alternatif la..