Wednesday, February 18, 2009

Anganku

Lately aku asyik terfikir bout new hbag yg sesuai utk aku bawak gi kerja..bukannya apa..yg aku bwk skrang ni dah ok sebenarnya(biasa la naluri kewanitaan yg tamak and tak pernah cukup dgn 10++ hbag kan..ngada-ngada!!) tapi aku mcm kesian ja kat dia pasal selalu ja kena hujan and panas sampai ada part2 dia yg dah rabak..sian dia kan..kan?

Bila dah dlm kepala tu asik ada habg ja..mula la aku jelajah segala website..coach yg baru pun cantiks2 kan...tapi memandangkan aku mencari teman utk aku galas gi kerja..ada 2 jenis coach and sejenis mulberry yg tersangkut di mata aku(tapi belum turun ke tangan utk mengeluarkan $$$$..huahua)

Addison Spectator Leather Bag

Penelope Leather Shopper

Mulberry bayswater tote coated canvas

Semuanya cantik2..tapi kalau nak beli yg salah satu di atas ni..kena fikir dulu bebanyak kali sebabbbb..........my sister ada ajak aku gi sumwhere di negara seberang utk shopping2 wat bisnes..camna eh?..(owh alangkah bestnya kalau aku ada berjuta $$$$...boleh rembat semuanya sekaligus sambil wat bisnes sama)...mana ada shortcut utk senang cik puan lily oiii...(sekadar ingatan utk diri sendiri!..ada masa lagi utk aku berfikir..(hbag?..bisnes?)

I also heart dis tattoo collection + its in white....

Leather Tattoo Clutch

Tattoo Print Leather Tote

4 comments:

m!sSy a!m! said...

Tattoo Print leather Tote cntik ar...aimi pin ska...tupun klu ada duit...huhu

DaZzlingLilLy said...

sama la..kak lily pun suka yg tu..tapi $$ pn kena cari dlu la..hehe

Ninie said...

coach tu menawan hati ku too! tapi harga boleh tahan kan?

DaZzlingLilLy said...

a'ah sis harga dia mmg bleh tahannnn sesangat la..