Tuesday, February 3, 2009

D'QAMAR QASEH Beauty & Spa

Petang td tercapai gak hasrat aku nak wat facial setelah sekian lama asyik tertangguh (tak tau apa sebab musababnya)..rasanya last aku gi facial September,2007 dengan yatie kat Cellnique,USJ..5 bulan tu muka aku tak merasa belaian manja sentuhan dari spa..cian my skin kan..hehe..


So ptg tadi aku ke D'Qamar Qaseh Beauty & Spa di kangar..spa ni agak baru ja..dlm 5 bulan baru buka..interior kat sini mmg cantik..yg penting sekali senang nak park keta and free of charge so tak payah risau nak kena saman..(tenang jiwa aku )di sebabkan baru buka so diorang ada promotion skrang nih.Sampai end of Feb aja ya.


Tadi ni aku just wat facial normal..RM40 aja.Rasanya price range kat sini berpatutan dan ada gak certain services yg agak murah(pada pendapat aku la..maybe org lain akan kata mahal)


Ni plak antara full package yg D'Qamar Qaseh offer di spa diorang..tak pasti la nampak ke tak dlm pic nih..

Dalam bilik facial..suasana yg selesa

Ruang utama tempat reception


Suasana ala kampung lagi,siap dengan pondok tempat rehat dalam ruang utama..i loike!!..cantiks

Di sebelah kanan tu is fish spa pool/pond..tapi si garra ruffa tu belum sampai katanya..aku pun sebenarnya tak sabaq dah nak try fish spa nih..rasanya nanti kat sini akan jadi first fish spa kat perlis..selalu kalau gi kl mmg teringin sesangat nak gi Fishio tapi tak sempat la sebab rasa cam rugi ja buang 1/2 an hour utk garra ruffa sedangkan baju2 and kasut2 siap menangis2 lagi tunggu aku(takut diorang merajuk)..hehe..


ok untuk maklumat lanjut kalau korang berminat sila contact num kat atas tuh...lepas ni aku rasa cam nak try full package plak(entah zaman bila ntah yg aku nak pi??)..jom

3 comments:

aieyza said...

aku dah p kat spa tu aritu. kononnya nak try spa fish tu la.. tapi tak jadicoz aku p time lunch hour. tak dan.. hehhe.. ingat nak p lain tapi dok tak dak masa lagi la.. decor dia cantik sgt la

suka jugak la..

DaZzlingLilLy said...

hehe..sama la aku mula2 pi dulu pun nak try fish spa gak..erm try la pi tgk camna..takpun nnt ikan dia sampai kita pi sesama no

me, myself, and I said...

wahhh..bestnya...facial sana murah gilaa...nnti aku balik kita pi nak????