Friday, February 13, 2009

Early Wish


Happy Valentines day to everyone...
So apa plan korang2 semua sempenan V-days? Aku mmg tak pernah nak celebrate V-days dgn my hubby pun selama ni...so kitorang mmg tadak plan utk V-day nih..kalau nak berkasih sayang hari2 pun bleh kan?...(To my hubby: I LOVE U SO MUCH)...


bukannya apa update awal pasal V-days sebabynya esok dah cuti so means aku tak on9 la kan..
and 1 more thing...aku skrang tgh wat sales blog utk aku lelong my stuff...maklumla banyak sangat..kekadang beli tak sempat nak pakai pun lg...agak2 korang berminat tak dgn barang2 aku? do leave a comment k..aku nak tau respond u all..nanti bila dh siap blog tu aku bgtau URLnya..

4 comments:

idajer said...

wah! menarik tu lily! i ada buat garage sale last 2 weeks. mmg best tau! daripada terperuk je, baik jual. dapat duit boleh beli brg baru! wee...btw, i minat bags!hehe, ada byk bag nk let go tak?(**,)

ixoratasha said...

Happy V Day lily !!

Boune said...

aku pindah masuk kuarters.. nanti jemput la datang.. nanti aku bgtau bila aku nak buat house warming party.. okay?

DaZzlingLilLy said...

idajer: btul tu ida..at least ble beli barang baru kan..
ixoratasha:Happy V day to u too
Boune:ok nak pi...waa..dok kuarters tuh..jgn jadi cam ceta berek dah la..hehe