Monday, February 2, 2009

Holidayyyy


Hellu...lama gila tak update..cuti CNY seminggu..seminggu jugak la aku tak update...best giler cuti nih..lepak2 dgn kawan lama and last but not least...dapat gak aku melawat cik puan tulip yg kena bed rest selama sebulan tuh..cian dia keboringan di rumah..takper yg penting hg rest baik2 and make sure baby sehat yer bibi..


We all(aku,dura and ann) sempat attend wedding's our schoolmate kat Pauh on 26th Jan..congrats to Ija&Arin...



Lepas ja kenduri kami singgah jap kat sekolah lama(sms syed putra) utk lepaskan kerinduan and meninjau2 perubahan yg berlaku sepanjang 10 years we left school..erm..banyak perubahan jugak rupanya sekolah aku nih..sempat jugak la posing dalam tengah panas lit-lit tuh..


Back to kuala perlis terus gi beli cucur udang,cucur ketam and pasembor kat Restoran Nelayan..terkezut aku...beli semua makanan tu cost me RM34...mahal nak mampos!!..confirm aku tak mau pi dah restoran tu..pertama dan terakhir la nampaknya..


Pic yg kat bawah ni plak kami gi lepak2 kat Alor Setar di rumah ann..petang tuh sempat kuar dgn newly engaged Fisya&Kamal..congrats yer sya...

Sya dengan baju tunang and mekap tunang pun tak sempat nak tanggal lagi..

Asik2 muka ni ja yg posing..haha..(sapa ntah yg perasan cam Bunga Citra tuh??)hehe..

3 comments:

aieyza said...

weh.. hang amik berapa ketui cucur ketam tu? hang tau dak aritu aku p beli kat situ sekeping cucur ketam costed me RM8. hahha... tobat dah nak beli...tapi pasembor dia not bad la...

DaZzlingLilLy said...

aku amik 3 ekor ketam,rm2 cucur udang,pasembor and 2 teh ais..mahai sgt la..jom kita boikot..iya la pasembor dia mmg sedap,tapi harga tu yg prob..

me, myself, and I said...

aku lerr bunga tuhh...hehhe