Monday, February 9, 2009

Miss "N"

Ingat tak dlm entry yg lepas2 aku ada mintak anda2 semua utk vote hbag mana satu yg sesuai utk jadi pembuka tirai 2009 utk aku?...tadaaa....aku dah dapat parcel dari UK on last friday(thanks nana)..dengan hepinya....kenalkan....baby baru aku...Miss N..its neverfull MM (bukan GM)..sama mcm dalam poll aritu..neverfull yg dapat highest votes...



semalam dah try..bawak pi jenjalan...amacam chanteks tak bila on my shoulder??...


11 comments:

ienaadifisa said...

cantiknya beg baru dia...
hehe...

aieyza said...

cantik2..

DaZzlingLilLy said...

iena:thanks...
aieyza:jom beli sesama...

Leeds Al-Malique said...

lawooo!

aku dah tgk kasut hang tu, tp tatau la bila nk pi pavilion. apa2 nnt aku roger hang ok

DaZzlingLilLy said...

leeds..rasa cam tak jadi kasut tuh..dah bekenan yg lain ..nanti aku emel hg

Mardiah Mohamad Thani said...

bes nyer dpt lv nih, kiter pun nak lv gak yang x dpt lagi nih

snowiffy said...

wow!!! new year acquisition ya??? sesuai sgt dgn ur body posture. btw parcel from UK selamat ya? x sangkut or x ditukar ek? i hv a story whr my client ordered IPhone from China website n bila parcel sampai, HP tu jadi 2 bijik Nokia N91 cikai made in china. kesian dia....

me, myself, and I said...

wehhh...nak jugak beg tu...aritu aku tgk Ted Baker pon ada gak cmni..cantik la jugak...

Ninie said...

wahh new LoVe yaa..its suit u well..

DaZzlingLilLy said...

sis yanie:takutnya dengar citer u tuh...
dura:apa lagi dura...swipe jer la..hehe..aku dah bertanduk ni
sis ninie:thanks..

me, myself, and I said...

beg LV ttu jual kat aku..hehhe...deal?