Wednesday, February 11, 2009

owhhh kasut...

Berkenan+angau+sawan sesangat dgn below shuzss ni...


1)Antonela by 9west

Tak sure ada ke dak lagi kat KL..tapi kat website dah sale.It means that mmg dah lama la wujud dlm web si Antonela nih..dah search kat ebay,tapi mahal la plak..price+postage almost rm300..tapi aku nak kaler itam


2)Black double buckle by Dorothy Perkins

ni pun cantik..kat website price GBP30 jer...

.....


tapi kan...


.........


3) Topshop leather jacket ni pun cantik..tengok kat ebay..murah banyak la dr original retail price..cuma ada 4 ari je lg utk bid....



dushhh...pening..pening..nak yg mana satu eh?..dah la tengah2 bulan ni...leather jacket ker kasut?....?????

4 comments:

Nurhayati said...

kalau i kasutttttttttt..
go for it.. hihihi

DaZzlingLilLy said...

i nak dua2 sekali..huhu...

me, myself, and I said...

aku tgh angau kat satu sandal ninewest ni..rm357..uwaaa..ingta nk swipe saja...tp xsanggup..hehe...angau teruk nih..gbq xdak nk upload..

DaZzlingLilLy said...

apa kata nanti sesama kita p usha 9west nak? aku maybe pi kl march ni