Friday, March 20, 2009

Ayat-Ayat Power

bukannya ayat-ayat cinta yg power yer....

semalam aku terima ayat power yg berbunyi mcm nih
"WE MISS YOU"
....hehehe..cewahhh...sapa la yg nak rindu sgt kat aku ni kan??.."we" plak tu..owh bukannya peminat2 aku ,tapi i recieved a discount card(hadiah birthday ke? or smua coach customer dapat?..korang2 dapat tak?) from coach..beli RM1k and above dapat discount RM150..we miss u ka we miss ur $$$$ nih?...

"LOVE IS LIKE WEARING A NEW SHOES,IT MAKES US FEEL GOOD"
ayat ni aku dgr dr filem apa ntah tgk HBO kemarin nih..mcm menarik jer kan? tapi bila pikir-pikir balik mmg betul pun..bila pakai kasut baru rasa seronok ja.. and mesti rasa mcm diri ni cantik and secara tak langsung confident akan bertambah bila berjalan dgn kasut tu..tapi realitinya bukan org tau pun kita pakai kasut baru dan kekadang kasut baru ni menyakitkan jugak sebab dia still keras lagi..mcm tu lah jugak realitinya cinta..kekadang menyakitkan hati...hehe..

3 comments:

Anonymous said...

lily,

100% im very agree wit the content of ur statement but not totally ur title.

"LOVE IS LIKE WEARING A NEW SHOES,IT MAKES US FEEL GOOD"

yup, love is like wearing a new shoes but no warranty dat it will feel goods.

im i right??

Mrs LVoe said...

hye

sorry sha blog hopping from url sis yanie. saw u in myn blog too.

buka ur open blog je dgr lagu (seriously sha xtahu sape yg nyanyi but i do like the song)

100% agree but like anon say 'no warranty that it will feel good'.

take care dear

DaZzlingLilLy said...

anonymous:yup..absolutately rite..
sha:hye sha...i selalu jugak tgk2 ur blog..kalau tak silap leona lewis kot penyanyi lagu nih..