Monday, March 16, 2009

Bandung Time

hai all...im back...hehe..jom layan pic masa kat bandung arituh..tapi tak banyak sgt coz terlalu sibuk bershopping smpai tak sempat nak berphoto...
Masa sampai kt airport bandung hujan lebat gila...
morning view from my room
breakfast dlu...kumpul tenaga utk shopping..hehehe
my sis and kak mai tgh tunggu taxi

cantik2 and murah2..my sis ada beli jubah2 ni...berminat?..hehe
naik beca g money changer dr Pasar Baru
Bandung town yg sesak

Jln Riau...kat outlet heritage & cascade
Shopping kain kt pasar baru...pening kepala..too many choices
bukan baju aku ok...tapi.....
baju pengantin dr malaysia...(baju sapa ler nih)..diorang tempah kat sana..murah!..suka yg nih..
lunch @ Sari Sunda,Jln Sukarno Hatta
kak azura,my sis,amal and me...perut tgh keroncong!
kat entrance Sari Sunda..

dengan kawan baru..hehe..mrs sari


garden view @ sari sunda

cantikkan..nak wat landscape camni kat my house..boleh?..
masa tgh siap2 nak balik dan lg aku posing ambk gmbr sendiri..haha
suka la view nih..ladang teh kt tepi highway...
ok itu aja gambar2 yg sesuai utk diupload..enjoy ya..

4 comments:

Nurhayati said...

wah bestnye jalan2.. mesti banyak gilerss sopink sana kan.. mana tak nye jutawan disana hehe..
last time gi bandung 3 years back...lama dah ;)

ixoratasha said...

lily,

x fair!!

nape time i dia x kasi amik gmbr kat kapal tebang tuh..=P~

Ninie said...

bestnyaaa..cantik la kebaya sulam kat sana kan...nak pegi sana tp tak tau la bila hihihi

DaZzlingLilLy said...

yati:erm mmg best shpng kat sana,murah2 and cantik2,tp i tak la shpng banyak sgt.my sister yg shppng sakan sampai kena tax..hehe
myn:eh iye ke diorang x kasi amik gambar?..tak tau la plak.maybe time i amik ni ujan kot so diorang tak sempat nk perhati..
sis ninie:owh kebaya sulam dia mmg cantik2..sampai rambang mata and terus tak beli..hehe..insyaallah nanti ada rezki wajib pegi tau sis!