Tuesday, March 31, 2009

Gucci yang ranggi

owhhhhh..hati ni amat suka dgn gucci yang satu nih..rasanya sebelum ni aku dah pernah letak pic gucci yang satu ni..

suka sangat dengan kaler dia yg ceria tu..nampak ranggi..memang kena sesangat la dengan taste aku ..rasanya kalau tak silap masa gi gucci klcc dgn leeds and yantie dulu ada ternampak masa tu,tapi tak berminat sgt pon tu yg jeling2 manja aja ke arah hbag tuh..hehe..

yang aku maksudkan ialah gucci ini..

kaler oren...


merah yg chic...

and satu lagi saya ada tgk dlm spa Q 2 ifa raziah bawak kaler kuning..


hijau pun cantik..fresh!

wpun agak ketinggalan zaman...aku tak kisah,aku mmg somebody yg tak pentingkan 'apa yg in'..yg penting mata aku tgk cantik pun dah membuatkan aku cukup confident dgn apa yg aku pakai/galas time tuh..

kengkawan....kat mana saya blh dapat salah satu drp pic2 kat atas tu yer??.kat butik ada lagi ke?(saya mmg tak blh nak pergi butik coz jauh,so sesapa yg lalu nanti tlg2 la jelingkan yer)..any ideas?

5 comments:

Mrs LVoe said...

lawa kan bag nie.. last year ade lagi. this year sha x check lak

ixoratasha said...

i tgk sume color nmpk cantik but paling2 i berkenan color merah tu..;P

kena kuatkan iman nie..hehe..

kat Pavilion dah x nmpk dh dear bag ni but x sure ada x kat klcc..you try cari2 dlm ebay ke mana tao ade kan..

happy hunting!! =)

Nurhayati said...

memang cantik.. suka kaler oren ;)

Masyithah Ma'arof said...

hi lily... ade trip ke US gucci factory outlet mid april ni. nak i tolong tgk2kan beg ni? do email me 4 further enquiry ye :) (kalau ade sapa2 lagi yg nak bertanya... leh email i gak ye)

DaZzlingLilLy said...

sha:tu la last year i tgk ada lg gak kt klcc
myn:i suka merah and oren tu..kat ebay pon takde i dah try search
nurhayati:sama la kita..
akak syitah:menarik nih..ok nanti i'll mail u