Thursday, March 5, 2009

March

Its March again...hehe..

means that my birthday is just around the corner..(lambat lagi!!)

Today i recieved 1 more birthday voucher from Girlfriend Boutique..previous was from Jusco..

Ermmm...my brain keep thinking...tiktoktiktok...

what i want from Girlfriend huh?..a dress? tops?...

And for jusco voucher means that i have to go to Queensbay to get my birthday voucher...

owh..jauhnyaaaaa...maybe end of dis months la baru bleh pi..tunggu gaji masok..

hahahaha(gelak jahat nih sambil2 pikir gak apa yg best ntah nak shopping2...)

3 comments:

Anonymous said...

beb, aku pun dapat birthday gift dr jusco n gf. .
jusco punya hilang mana ntah aku letak, gf punya xdan p pun angkara berlepas ke over c ("danok") :-)

CuppyCakeMommy said...

babe..dah lama rupanya ko jadi blogger ye..heheh..ok meh kita link kan each other..aku baru2 nak belajar ni..dulu takde masa nak buat..skang byk masa terlebih2 pula

DaZzlingLilLy said...

pochique:owh popo ampunkan aku sebab kidnapped hg p over-C..wahaha..
huda:okie dokie jom link..ha besa la kalu dr minah kilang jadi cikgu,mmg terasa sesangat kelapangan tuh huda...kan aku pon minah kilang dulu nih