Tuesday, March 3, 2009

Live Luxe

Semalam dah dapat perfume baru..habis satu rumah wangi en.wandy punya angkara..3/4 kali dia ulang spray..dia cakap wangi(erm mestila wangikan..tgk la sapa yg punya taste..hehe)..


Ops lupa plak..perfumed yg aku maksudkan tu...Live Luxe by JLo..bau dia sweet and mcm bedak gitu..soft and feminine..mmg puas ati coz harga amat memuaskan...(thanks intan!..pasnih ada promotion jgn lupa bgtau k.lily okies...)

Cantik sgt botol dia..and colourful too..so pasni aku berazam nak kumpul perfume yg botol dia kaler pink and biru aja..perhaps i can have Dior addict2,Ralph wild,Ralph and...apa lagi ntah yg kaler pink and biru yg best2?.Apa erk?....

5 comments:

me♥, myself♥, and I♥ said...

berapa rega??? bau dia cmna??? kalau ala2 addict2 mmg damnnn wangiii...

ienaadifisa said...

salam lily...
penah terlintas nak beli Jlo nih..
tapi cam tak pasti bau dia..

sedap ke bau dia lily..
kalau boleh taknak bau yang strong sangat...

DaZzlingLilLy said...

dura:rega nanti aku bgtau kat ym k dear laling
iena:wsalam...for me bau dia mmg best la..mcm bau bedak+fruity skit..tak strong sgt..tapi susah la nk describe unless u kena cuba sendiri,takut tak kena dgn taste..

Anonymous said...

salam dik lily,
aka suke dior remember me..tak tau la ada lg ke tak kat market la ni..baunye lembut je...botolnye kale babyblue...
~raina~

DaZzlingLilLy said...

sis raina:dior remember me?...erm tak pasti la plak..rasa cam tak penah nmpk,tapi nanti lily try p chek tgk kalu wangi bleh ar tambah dlm collection..