Monday, March 23, 2009

weekend yang amat memenatkan


Weekend pon kena keja...amat penat!..takder chance nak bangun lambat..my school ada wat bengkel kat Sungai Petani @ Cinta Sayang Golf & Country Resort...selesa jugak la kat sana,bilik luas and banyak entertainment sesuai utk yg berkeluarga..ada The Carnivall(water park),Archery ,Horse riding and Paint ball..tapi aku tak sempat pon nak try mana2 game nih..hehe

Bilik-bilik kat sini memang selesa!
Ronda-ronda kat Carnivall sebelum bengkel start

Mechatronics ladies

Eksyen ja lebih nih..padahal gelak yg banyak..hehe
Kalau korang pi cinta sayang cuba pi makan NASI LEMAK CINTA SAYANG betul2 tepi jalan nak ke The Carnivall..sedap and murah..lauk pun banyak choice..buka dr 6.30 pg sampai 12.30 mlm..
Sampai balik umah terus tertido sampai kul 6..malam aku kuar dgn Leeds,Kak Zura and Abg Scharewl g makan2 kat medan depan Brasmana tuh..pastu terus g tgk cik puan Tulip..sian dia still mc lagi...aku dgn leeds terpegun dok dgr ceta terbaru dia..hehe..takut pun ada kami berdua maklum la takder pengalaman lagi utk jadi bakal ibu ni..hehe

3 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

dulue slalu gak g cinta sayang just semate2 for the steamboat...now after our last visit, trus turn off..dah tak sedap!!! huwaaaaa ;(

DaZzlingLilLy said...

mungkin food kat sana dah tak sedap kot sis verde..kitorang pon kena makanan yg tak sedap..breakfast ja yg ok skit pon..huhu..

ixoratasha said...

lily,

sama la kita cause i kalo tension or moody mesti tdo n mkn je..;)

kadang2 smp makan atas katil..hehehe..sbb tu badan naik kan..

hehehe..