Friday, April 10, 2009

Angan-angan Pn Lily

Agak2 korang pernah tgk tak pic kat atas tu? mesti ada yg macam pernah nampak kan?..hehe..tu lah borang "Cherry Blossoms Contest" from 7E..
Apa kena mengena dengan aku?...adaaa...coz dengan poyonya aku dah isi borang and tinggal nak hantar je lagi ptg nih(please yer kengkawan tolong jangan gelak,wpun sebenarnya malu nak citer,tapi nak jugak citer kat u all)..tak susah pun, g 7E beli barang RM7 dapat 1 form..pastu fill in and hantar balik ke 7E..tak rugi pape pon,cuma dakwat pen ja kot..
Nanti results dia akan kuar on 4th May...and kita beramai-ramai blh tgk kat web 7E
Tuah ayam nampak di kaki..tuah Pn lily sapa yg tau kan?kan???..hehe..mana la tau kot2 tetiba dapat grand prizes leh gak gi Jepun..takpun Hong Kong ke..Phuket pun takpe..dapat Camera Sony pun jadi la labu.Kalau tak menang pun tak kisahhhh..hehe..
Sowy sebab sudi layan kepoyoan aku pagi jumaat ni yer...
Tata..

2 comments:

ixoratasha said...

besh la masuk contest lily, myn pun suka !!

myn penat dpt contact lens, perfume, voucher primavera, body shop dan ramai lgg..

hehe..ape nak malu, sronok sbenarnye bila masuk contest & menang..

hehehehee..gud luck dear!!

DaZzlingLilLy said...

eh sama la kita dear myn..i pun pernah dapat mcm2 sebab join contest2 nih..hehe