Wednesday, April 8, 2009

Azam Di Bulan April

Tak salah rasanya nak ada azam wpun in April kan???..takkan nak tunggu new year baru bleh ada azam baru..everyday bleh ada azam baru and semangat baru..semalam aku 'bertekad' nak berjimat di bulan April and dis coming May..hehe..sudah terover bajet daaaa!...kiranya start dari hari ni sampai end of May tak nak beli apa2 yg tak perlu either kat shopping mall or online..hehehe..sebabnya:aku dah terbeli


Fabienne guess wedge(rasanya cam lama jer tak beli wedge)

and perfume..again!
Diamonds by emporio armani..i like the smells..sweet and bila lama pakai dia bau cam floral+jasmine..ops sorry tak pandai nak describe..sebenarnya aku lg suka diamonds intense..bau dia lebih kurang sama tapi strong skit ja...
and satu lagi..rasanya esok sampai la kot..
Roxy long sleeve...rasanya lama gak tak beli long sleeve..asik2 beli baby-T ja..boring jugak kekadang..
owhhh..tapi kan..aku suka jgk leather jaket ni..ingat tak ada entry yg pasal topshop punya leather jacket tu? mmg tak leh lupa btul la,selagi tak beli selagi tu hati tak senang..so

warehouse washed patch pocket bomber
amacam ok tak? bagi pendapat skit kawan2...agak2 berbaloi tak aku utk leather jacket ni...

9 comments:

Nurhayati said...

nak gak le azam tiap2 bulan.. azam tidah menshoppingkan diri lagi.. tapi tue la tangan ni gatal je huargghhhh..

dah lama tak beli perfume.. last beli Miss Dior Cherie.. macam kena beli baru je..haha (bertanduk dah)

like ur wedges n Roxy long sleeve.. cantikksss

ixoratasha said...

wahhhh!

byknye you shopping, terliur i tgk..hehehehe..roxy tu cun!

leather jacket tu nice, but you plan nak pakai time bila?

if pakai 1-2x sethn then not worth it to buy i rasa, nnt biar tergantung in ur closet je..

t8 care lily ~

Mrs LVoe said...

nice catch dear.

wedges tu cantikkk.

sebut psai azam, sha pun tgh jot down my azam utk bln April & seterus yea.. cam ade instinct je dear hehehe..

DaZzlingLilLy said...

nurhayati:i pun suka dior cherie..dah nak abis pun..a'ah tangan ni mmg gatal,susah tul nak control
myn:entah i pun tak sure nak pki bila..tapi nak jugak satu..sekali sekala rock n roll..hehe
sha:maybe instinct kita sama kot bulan ni..harap2 berjaya la azam ni

leeds said...

Babe i think cropped leather jacket lagi cun ngan hang kot. I think lah...

Tapi yg ni pun cun jugak. hehe

aieyza said...

cantik mmg cantik.. tapi tu la.. hang kena ajak wandi rempit selalu la.. kalo tak bila lagi nak pakai jaket tu kan..

kalo dah berkenan beli je la.. satg makan tak lalu, tidoq tak lena pulak..kekkeee...

ixoratasha said...

lily,

tadi i jmp exactly the same jacket but at Zara..=)..

really2 nice!!..sempat la i raba2 sekejap..hehehe..

DaZzlingLilLy said...

leed:aku pun nak yg crop tu,tapi msti dah tadak..kat ebay mcm besa la nk kena bid lg..
aieyza:ala aiza habis nak rempit pun dlm kola ja la..hehe..erm konpom la nak beli..keke
myn:iyeker...so patut tak i beli?

:: vErde+hAzizi :: said...

nice biker jacket u got there babe...stylo! ;)