Wednesday, April 29, 2009

Biru Itu Menawan Dehhh

Lately entah la kenapa mata aku asik tertarik kepada warna biru..

Aura apa ntah tetiba bertukar taste..dulu merah pastu pink and skrang biru plak..

Antara biru yg aku suka...


Sukey medium tote..leather trim biru tu nampak sesangat cantik..meruntun jiwa btol..adussss..


Crocs Havana tapi yg ni kaler pink...aku suka Navy/pearl macam kat bawah tu...Alice aku pun kaler biru jugak..kalau nak beli pink tu striking sangat plak..kaler apa cantik?..jom bg pendapat skit kat aku..kompius dah ni..

13 comments:

CuppyCakeMommy said...

crocs havana cantik..aku dah target dah nak beli pas bersalin nanti..
pink tuh pun cantik ..tapi susah sket nak match kan..
so utk sng matchingkan ngan jenas biru ko..better beli choc kaler..
cantik juga aku tgk haritu..
tapi dull sket la

ixoratasha said...

sukey medium tote tu i pun berkenan but leather in white..angan2 je la, byk sgt spend dah nie so kena beringat..

i rasa crocs havana in pink tu cantik la lily and tak susah pun nak matching2..lagipun you kulit cerah so nampak ceria..;)

linahilmin said...

cantik crocs ni.. ingat nk g cari kaler koko.. :p

ila azila said...

mmg cun ler aset yang mu upload ni lily. aku berkenan tang kasut crocs tuhh... kalu dpt kena cari yg senang suai padan. pink tu nnt mu jalan org dok pandang kaki mu jer ..better cari wana2 gelap/wana kulit...(ada jual ker pelbagai wana? tak penah tau.. :-( )

Ninie said...

lily...td i pegi tgk kat parkson tak ada lg crocs havana..do u know kat ne ada jual? org ckp pearl black cantik

Mrs LVoe said...

sukey nie glamer dlm purseforum.. in real cantik gak bag nie.

havana color pink sha suka

DaZzlingLilLy said...

CuppyCakeMommy:aku punya crocs cyprus dah kaler ala2 choc dh..so nak try kaler lain plak
ixoratasha:sukey white trim pon i suka..(yup semuanya suka,tapi bukan nak bli skrang la kan..hehe)..
ila azila:ada banyak lagi kaler kasut nih..tapi tak pasti la kat msia sampai semua kaler ke tak..
linahilmin:jom kita sama2 wat geng crocs havana(bunyi macam ganas jer)..hehe
sis ninie:sis..area kl i tak tau la kt mana yg dah available coz skrang i kt perlis nun..hehe..tapi my fren beli kat penang aritu..dia punya black..cantik gak
sha:i dah tgk sukey kat butik arituh..mmg cantik..jom sama2 beli havana

Nia said...

Salaam, tumpang lalu..visit our site, selling branded in bargain price. sign in as follower and grab the free gift from COACH!

Naddy said...

sukey tote ni mmg cun :)

as for havana i bought in bronze... tapi rio lagi comfy kot...

DaZzlingLilLy said...

nia-ok thanks for the link..
naddy-rio lg comfy erk...nanti try tgk tumpang tak beli lagi

:: vErde+hAzizi :: said...

arghhhhh stress...kaki i nie size gajah! n that havana crocs tue i mencari every mall takde size 9 in black pearl! sedeyyyyyyyyyy!!! huwaaaaaaa

mommyct said...

Salam, sker havana, tp kakiku mmg tak santek, so bila pakai nampak loose n penyet jek...spesis kaki kering tadak isi ni kena tutup terus je layaknye...huhuhu

DaZzlingLilLy said...

mommyct:wsalam..kalau kaki u tak sesuai dgn havana try pakai crocs alice..mesti cantik