Thursday, April 16, 2009

Mertua Vs Menantu


Aku suka sangat ceta ni...happy ending gitu..tak sabar nk tunggu musim ke-2 punya plak..
Yg paling aku suka dlm drama ni sebab makeup diorang semua cantik2 except Almy Nadia punya makeup jer nampak over skit..maybe nak sesuaikan dgn imej pompuan penggoda yg gilakan duit kot..hehe..Raja Farah pun dlm episod yg last2 ni dh tak seksi sangat nak compare dgn episod yg awal2..
Tapi yg paling aku suka semestinya Erra....dia memang cantik wpun makeup dia dlm ceta ni ala kadar jer..natural beauty..tambah la kalau dia bersiap mmg meletop la kan..entah kenapa aku sukakan style erra ni..nak kata class sgt tak jugak..sederhana and simple jer..seksi pun tak..tapi apa2 pun mmg aku cukup minat dgn primadona filem melayu sorang ni..

Erra dengan gaya bersahajanya....(iya la kalau dh cantik tu wat apa pun cantik..)

Selamber je dia..

And lagi sorang yg aku cukup kagum dengan natural beauty tersendiri is:Rozita Che Wan...mmg la dia tak pernah lekang dr fake eyelashes dia tu,tapi kalau u all pernah tgk drama dia berlakon yg tak pakai bulu mata palsu,mesti u all setuju dgn aku yg Rozita ni mmg cantik and ada persona tersendiri sesuai dengan imej perempuan melayu yg lemah lembut..


So next week jom kita tengok Rozita dlm 3 Janda plak..Rabu 10 malam

3 comments:

Mrs LVoe said...

in real erra mmg simple n sweet org yea.. sha pun suka tgok dia bgaya.

bestkn cite tu.. so sweet

Anonymous said...

setuju sgt..dedulu tak minat sgt erra coz berlakon cam ayu2 gitu...start main citer tu..memang tak miss la..ada imej ala2 rocker even dh pregnant..
`milky'

DaZzlingLilLy said...

sha:i teringin nk jumpa erra kt luar..hehe..tapi kalau org yg kita nk sgt2 jumpa,msti tak terjumpa..
milky:i pun suka imej rocker dia dalam citer tu..