Wednesday, April 1, 2009

Rama-Rama

Aku dah try memang berkesan!...walaupun sekadar jenaka ringan and sooo childish tapi lagu yang aku nyanyikan  ni membuatkan dia tersenyum and tersengih..hehe..apatah lagi aku ni yang sememangnya tak pernah nyanyi depan dia or depan org2 lain..haaa sekali nyanyi...


U all nak tau lagu apa?.....


Rama-rama bintik,

Ikan keli panjang,

Lily cantik,

sapa sayang?....


pasni cuba lah yer nyanyi depan ur hubby or bf...just tukarkan nama u all and ur hubby ja kt tmpt yg ada nama aku tu..lagu ni was suggested by a frenz...kekadang benda yg simple tu akan buatkan dia ingat kat kita..
(hiasan semata2..tapi cantik gakkan? unik...)

5 comments:

ixoratasha said...

lily,

mcm comel2 je nyanyi camtu..

kalo bf myn sure die gelak besar pastu ckp myn perasan..

hahahaha..

sungguh x romantik!

DaZzlingLilLy said...

mmg tak romatntik pon myn..tapi cukup la kalau blh wat diorang tersenyum/tergelak..hehe..tambahkan seri dlm relationship..dah try?

Mrs LVoe said...

lily,
cute la.. nnt sha try ms amik hubby kt airport.

our fav song bile kitaorg majok lagu barney.

i love u u love me
we are happy family
with big great hug & kiss from me to u,
wont u say u love me too :-)

smpai skrg kitaorg msih guna bile salah sorg majok.

Anonymous said...

dik lily,
akak slalu nyanyi lagu rama2 tu kat my dotter..hiks..tak sangka plak awak kreatif nyanyi kat ur hb..nak balik try la..entah2 hb akak muntah ijau...hiks..
~raina~

DaZzlingLilLy said...

sha:amacam dah try ke sha?..lagu u all pun best gak..hehe
sia raina:dah tader anak so nyanyi kat hubby la..hehe