Monday, April 6, 2009

Weekend


Weekend ni mmg rileks abis la kt umah..tak plan pon nak g jln2 memana..kebetulan plak my bro masuk wad so sabtu lepas gi melawat dia la kat sana..tetiba ja my bro sakit,aku pon terkejut masa my sis in law call bgtau my bro kat kmc nak operate hari ahad..owh rupanya ada batu kat hempedu..so semalam dah selamat operate and ptg ni aku plan nak p melawat dia lg..

aku tanya dia sakit camna yg bleh tau ada batu tu..and he said mula2 dia rasa cam gastrik ja tp lg sakit..pastu terus gi GH and doc scan bgtau ada batu..so nak tak nak kena operate..my dad pun sama gak 2 thn lepas operate di sebabkan benda yg sama..cuma lambat trace and baru tu dah besar,tapi my bro kira dlm peringkat awal lagi ler..(owh lepas ni kena banyak exercise skit daa)
my bro and her boys
my mum and me yg sebok2 nak posing

semua ada..my makcik and sis in law

my niece & nephew

2 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

weeeee...my family pon suke ber'kampung' kat hospital...sometimes, mmg jumpe the patient kejap, tp byk nye chit chatting, gossipg, makan2 ngn siblings n relatives! hehehehe

DaZzlingLilLy said...

tu la sis,sekali sekala seronok gak berkampung d spital..blh jumpa sedara mara yg jarang2 jumpa..