Thursday, May 14, 2009

2009 Cute's Blogger Award-from Nurhayati

Dapat award lagi..bestnya...thanks yati

Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.



2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. Dapat dr yati(http://cutelildiary.blogspot.com/)..kenal yati ni pun as a blogger jugak..selalu baca blog dia.Suka tgk her daughter Zara tu,comel jer..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
Fakta- Lahir,membesar,sekolah,kerja,and tinggal kat Perlis,pendiam tapi mesra,suka handbag and kasut,suka makanan pedas,anak bongsu
Hobi- Baca majalah and novel,amik gambar,blogging,shopping,jogging


Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.The Blogger Award Friendship goes to:

mierah http://dialolita.ilyfe.net/
intan http://4love-diamond.blogspot.com/
bibi http://tulip-thewhitestar.blogspot.com/
atorn http://whitemusk2508.blogspot.com/
issye http://issyeperfecto.blogspot.com/
azza http://azzamoro.blogspot.com/

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda".

(kawan2 jgn lupa bg i email dkt comment entry kat bawah ni yer)

7 comments:

Mrs LVoe said...

lily anak bongsu patut la sha tgok manja

Nurhayati said...

thank Lily sudi wat tag n received award.. wah dari lahir sampai skang kat Perlis yer.. bila nak datang KL.. mana tau ada rezeki leh jumpe kan. =)

DaZzlingLilLy said...

sha: iye ker nampak manja? malunyer..hehe
yati:aáh yati semuanya kat perlis..ok kalau i gi kl nanti i contact u all

Whitemusk2508 said...

thanks lily..first time dpt award..hihi

DaZzlingLilLy said...

ok ur welcome atorn

azzamoro said...

thanks lily. nanti i letak kt my blog...hehe

Tulip said...

aku telah ditag rupanya..baru perasan harini heheheh