Monday, May 11, 2009

Hobi Baru Yang Dah Lama Tinggal

Mesti u all pening kan dgn title entry ni.. camni sebenarnya, skang ni aku ada hobi baru...playing wif my new kitties..masa kecik2 dulu aku mmg suka tahap gaban dengan kitty..kiranya sampai besar la,last sekali masa zaman belajar kat U pun still ada lagi kitty,tapi bila si Poppy tu hilang dah tak bela lagi dah..

So skrang aku dah ada 2 ekor kitty baru..hari2 penat dok melayan depa nih la..
Kitty ni jiran aku punya..next week baru nak amik coz dia still menyusu lagi..kecik lagi ni..gemuk and bulu dia sangat tebal..geram jer aku tgk dia..comel sesangat..



Yg ni plak baru jer 2 weeks aku amik dr umah tuan dia..kaler putih and kelabu..masa mula2 ambik kurus giler,tapi skang dia dah kuat makan..lincah sesangat..kekadang kelakar jer tgk dia..

Sebenarnya depa dua ni belum ada nama lagi..apa kata korang suggest nama yg sesuai utk kitties aku ni..


7 comments:

ixoratasha said...

yg jiran lily punya tu, chomelnyaa..

nanti bleh la kita jadi besan kan, kawinkan kucing kita..hahaha..

Mrs LVoe said...

my FIL pun suka kucing.. sha je yg takut kucing. but if kucing cam yg 1st pic tu buat sha geram je

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha:bleh jer..tapi nanti nak sambut menantu jauh la plak..hehe
sha:mmg geram tgk dia..

PinkUngu82 said...

isk...
comei sungguh...
rasa nak picit2 ja...
satu hari dok layan dia pun x pa nih..:p

DaZzlingLilLy said...

PinkUngu82:mmg pun..semalam sampai i tak hantar dia balik umah..kidnapped bg tidur kt umah i

PinkUngu82 said...

hahaha..jgn nnt smpi hubby jeles sbb asik layan kucen dr dia dah leerr..:)

DaZzlingLilLy said...

masalahnya my hubby pun sibuk jugak dok layan my kitty..dgn my hubby lg dia mengada2..