Sunday, May 17, 2009

Mata Kucing by Maybelline

Semalam masa dok tunggu pizza siap utk take away,aku ronda2 dulu kat Watson.Macam biasa la kan kalau ronda saja memang tak sah,mesti adaaa jer benda yg nak kena pegang2....tengok2...pastu mula la 'ter'beli..Maybelline Cat Eyes Mascara..terpengaruh dengan iklan kat TV and magazine la ni..satu hal lagi sebab penutup dia ada design belang rimau kaler itam pink..cantikkkkk..

Balik umah ja apa lagi,terus koyak cover plastic pastu try la aku pun..ermmmm,senang gak nak apply coz dia tak macam mascara biasa.Brush dia tu macam sikat bukan macam mascara brush yg ada banyak2 bulu tu..so apply sekali dengan sikat la kiranya...paham ker korang?..hehehe..Harga dlm RM33.50..berpatutan jugak la kan..rating aku bagi 4 star..

Ada nampak perbezaan ker?..

7 comments:

Anis said...

yupsss.ade nmpk beze.melentikkk :) adeiii.ni yg rse terpengaruh pstu nk terbeli jgk nih.hihihi :p

DaZzlingLilLy said...

apa lagi tunggu anis..lagipun murah jer..

Leeds Al-Malique said...

aku dah beli 2 minggu lepas, best tapi susah gak nak remove.. hehe tp memang best lah!

azzamoro said...

adela perbezaan. baru nampak iklan dia semlm. nanti nak try ahh

Mrs LVoe said...

bulu mata sha cam org cina. x mlentik lgsg.. if pkai mascara nie agak2 mlentik ker? bau je beli mascara lancome. tp dh truja tgok lily yea n3.

ila azila said...

hehehee.. yg lawaknya.. hang mcm model mascara tuhh plak.. siap ada sblm dan selepas.khi3..
nmpk cam menarik.. nnt nak try gak.. :-)

DaZzlingLilLy said...

leeds-ha mmg susah nak tanggal pasai waterproof,aku guna olive oil nak remove
azzamoro-i pun terpengaruh dgn iklan jugak la azza
sha-apa kata sha try tgk..lancome pun best i dh pnh try dulu
ila azila-mesti la kena jadi model sendiri,baru tau keberkesanan dia ila..hehe..