Monday, May 4, 2009

My Superb Weekend

Bestnya weekend nih..cuti panjang..jumpa member2..hujan plak tuh..apa lagi,ambik peluang tido and hibernasi kat umah la..


Pucat gila muka aku...takde mood nak bermakeup skang nih..malas!
Semalam sempat la pi hai tean dengan yati pekena cakoi 'yg sedap itu' sambil melayan angin sepoi bahasa di tepi sungai muara sungai kuala perlis...ermm so yummy..


ish..ishhhh..sodap tau...

Sempat la jugak kitorang paksa Roaz datang kat haitean tu..dlm 30min jugak la dok sembang kat car park tuh sambil bergossip2..hehe..
Mummy vogue~Roaz
Geram tul aku dgn ryan nih..comel sgt...

Last aturday plak kitorang attend wedding Dr.maziah the twin..entah camna tetiba ja empat2 org pakai biru semuanya padahal tak janji pun...


yang 2 di hujung still single ok...yg tengah2 tu dilarang sama sekali..hehe
Sory kacik gambaq aku edit(sebab nampak G) so terpotong dgn hang sekali..hehe..
Yati and kakcik ni baru balik dr Hong Kong..best tgk pic depa kat sana..bila la nak bleh pi ni???...and of coz la dapat souvenir kan..


Fridge magnet...

HRC Hong Kong Tee's


3 comments:

Mrs LVoe said...

lawa la FM tu dear. pic tu sha dok tgok lama2 heheh

DaZzlingLilLy said...

mmg pun lawa sha..3D tau..i baru ja nak kumpul FM..

Leeds Al-Malique said...

nampak G tu ape weyhh hehee