Tuesday, May 5, 2009

Nancy Ajram

...Nancy Ajram...



Korang pernah dengar tak nama tu? Maybe ada kot yg kenal dgn dia..orangnya sweet and cantik sangat,kulit putih gebu and and mulus...dia mungkin tak famous kat sini..tapi di benua middle east sana dia umpama siti nurhaliza kat Malaysia..

Let me introduce sapa sebenarnya si akak Nancy ni k..



Nancy ni merupakan Lebanese singer..baru berusia 26 thn..she was born on 16th May 1983..Married to a guy named Tamer Hosny..first album (mihtagalak) dia released pada thn 98..and sampai skrang dah ada 7 album..


Tu la serba sedikit mengenai akak Nancy tuh yer..nak tau lebih lanjut u all bleh google jer..aku sendiri pun dulu tak pernah kenal pun minah ni.Minat lagu arab tu jauh sekali la kan..kecuali lagu2 wahida tu aku tau la..yang boleh terjatuh cinta dengan lagu Nancy ni start masa aku kat Mekah dulu ni..mula tu tgk iklan perfume,cantik sangat model iklan tu..Nancy ni jadi penyanyi kat dalam iklan tu..so bermula la episod aku minat lagu2 si Nancy nih..sampai kan masa dlm flight otw balik msia pun aku dengar lagu2 dia ni..hehe
Antara lagu yang aku suka Ehsas Jdid...layan jer dengar lagu tu..wpon tak paham makna lagu..ok kalau korang nak download lagu2 Nancy ni bleh cari kat NancyAjram Online.

5 comments:

linahilmin said...

yeap... lagu2 nancy mmg best walopun haremmmmm nk paham!!!

Mrs LVoe said...

lawa yea muka

DaZzlingLilLy said...

linahilmin:owh mmg best lagu2 dia..i pon enjoy wpun tak paham langsung
sha:dia kan lebanese sha..konpom lawa

issye margaretha kamal said...

she's very beautiful :) nice blog .

*hope we can be friends .
issyeperfecto.blogspot.com

DaZzlingLilLy said...

hye issye..welcome to my blog and thanks for visiting..ok i'll visit ur blog later dear